Asayiş

Asayiş Haberleri

İki araç kavşakta çarpıştı: 2'si ağır 7 yaralı

Gaziantep'te hafif ticari araç ile otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 14 bin 571 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Gaziantep polisi tarafından sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde bir ayda 177 kilo 884 gram esrar, 41 kilo 164 gram eroin ve 14 bin 571 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kamyon ile motosikletin çarpış: 1 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Bakan Yerlikaya: “Mersin ve Diyarbakır’da 389 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin ve Diyarbakır'da yapılan operasyonlarda 279 kilo esrar ve 110 kilo skunk olmak üzere toplam 389 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Gaziantep'te silahlı kavga: Vücuduna onlarca mermi isabet etti

Gaziantep'te bir şahıs, tartıştığı bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Olayda vücuduna onlarca kurşun isabet eden şahıs ağır yaralanırken saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

Silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli olduğu şahsın silahlı saldırısına uğrayan 25 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Devrilen kamyonun sürücüsü öldü, yakınlarının feryadı yürek dağladı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki Demir bariyerlerin üzerine devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Olayı duyarak kaza yerine akın eden sürücünün çocukları ile diğer yakınlarının feryadı ise yürek dağladı.

Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen orman memuru kurtarılamadı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangınına müdahale ederken dumandan etkilenerek ağır yaralanan orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez, tedavi gördüğü hastanedeki 40 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Çevreyi rahatsız eden 22 araca ceza

Gaziantep'te, gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetimler sonucunda 22 araca cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada

Gaziantep'te 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Motosiklet kazasında ölen uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan ve 10 gündür hastanede tedavisi devam eden Uzman Çavuş Yunus Emre Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Öztürk, memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

MSB: Pençe–Kilit Operasyonu bölgesinde 27 Ağustos'ta kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Bünyamin Barlık arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur.

Gaziantep'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Gaziantep'te karşı yönlerde seyir halinde olan iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi ölürken, 1'i ağır toplam 5 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te doktora darp olayında tutuklu sayısı 3'e çıktı

Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde çalışan Dr. Asadullah Beğoğlu'na saldırı olayı ile 1 kişinin tutuklanmasının ardından 2 kişi daha tutuklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olayda tutuklu sayısının 3'e çıktığını açıklayarak, yoğun bakımda tedavi gören doktorun taburcu olduğunu duyurdu.

MİT, PKK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu Doğan kod adlı Kadri Encu'yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'teki otel yangını 5 saatte kontrol altına alındı

Gaziantep'te tadilat halindeki 17 katlı otelin üst katlarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 5 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangının çıktığı oteldeki soğutma çalışmaları devam ederken otelin yanında bulunan petrol istasyonunda da tedbir amaçlı önlem alındı.

Yanan 17 katlı bina havadan görüntülendi

Gaziantep'te eskiden otel olarak kullanılan şuan boş olan 17 katlı binada çıkan yangın dron ile görüntülendi.

Gaziantep'teki otel yangının petrol istasyonuna sıçramaması için önlem alındı

Gaziantep'te 17 katlı otelde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken yangının otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için itfaiye ekipleri tarafından önlem alındı.

Toplam 4345 haber.