Asayiş

Asayiş Haberleri

3 yaşındaki Lina Nazlı cinayetinde sanıklar duruşma salonuna gelmeyi reddetti

Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın katil zanlıları duruşma salonuna gelmeyi reddedip SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 7 Kasım'a erteledi.

Cezaevi müdürünün öldürülmesi talimatı veren firari Şerafettin Dadaş yakalandı

Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ü iş yerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz 8 yıldır aranması bulunan, 'Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek' suçundan firari Şerafettin Dadaş isimli şahıs yakalandı.

Köpeği aracına bağlayıp sürükledi

Gaziantep'in Nizip yolu üzerinde bir köpeğin hafif ticari aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği anlar kameraya yansıdı. Büyük tepki çeken olay sonrası köpeği araçla sürükleyen şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatıldı.

Kendisi hakkındaki paylaşımı silmeyen arkadaşını öldürdü

Gaziantep'te 17 yaşındaki bir genç, sosyal medyada kendisi hakkındaki paylaşımı silmeyen aynı yaştaki arkadaşını öldürdü.

Kilis'te düğünde maganda kurşunu: 7 aylık Bayram Mert kurtarılamadı

Kilis'te düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu yaralanan 7 aylık Bayram Mert Filik, Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan diğer 3 kişinin tedavisi sürerken, bir kişi gözaltına alındı.

Kaza yaptı zannedildi, yorgun mermi kurban olduğu anlaşıldı

Gaziantep'te, motosikletiyle seyir halindeyken bir anda kontrolünü kaybederek kaza yaptığı düşünülen Murat Sever'in kafasına yorgun mermi isabet ettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan Sever, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti, olayın zanlı yada zanlılarını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Gaziantep'teki FETÖ davasında 4 sanığa 1 yıl 13 ay hapis

Gaziantep'te FETÖ talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdıkları iddia edilen, Müjde Eğitim ve Org. Hiz. Tic. A.Ş ve Özel Mehmet Galip Hasırcı Yurdu ile Özel Ahmet Ali Sığındı Yurtları davasında yargılanan 4 sanık 1 yıl 13 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te aynı kavşakta iki kaza: 5 yaralı

Gaziantep'te bir kavşakta meydana gelen iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı.

Bakan Yerlikaya: “8 ilde düzenlenen operasyonlarda 42 zehir taciri yakalandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, '8 ilde düzenlenen operasyonlarda 42 zehir taciri yakalandı' dedi.

Gaziantep'te traktör devrildi: 8 yaralı

Gaziantep'te 8 kişilik aile, fıstık bahçesinden dönerken bindikleri traktörün devrilmesi sonucu yaralandı.

Camideki skandal görüntülerle ilgili failin ifadelerine ulaşıldı

Bir camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan ve '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse' diye yazıp paylaşan şüpheli S.Y.Ö.'nün polisteki ifadesine ulaşıldı. Polisteki ifadesinde, 'Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım' diyen şüphelinin, özür dilediği öğrenildi.

Eşini hastaneye götürürken geçirdiği kaza sonucu ölen Karaçalıoğlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, rahatsızlanan eşini hastaneye götürürken kaza yaparak hayatını kaybeden 46 yaşındaki Mehmet Karaçalıoğlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi.

(ÖZEL) Eşini hastaneye götürürken kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde rahatsızlanan eşini hastaneye götüren kişinin kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Zehir tacirlerine 10 ilde operasyon: 265 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen operasyonlarda 265 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

THY uçağında kimliği henüz belirlenemeyen ceset bulundu

Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında, iniş sonrası teknik inceleme yapan ekipler tarafından uçağın iniş takımında ceset bulundu. Polis uçak ve çevresinde güvenlik önlemi alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonlarında 295 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te son 1 ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 295 şüpheli yakalandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma izni verildi'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile ilgili, Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma izni verildi dedi.

Emniyet müdürü Özcan'dan vatandaşa 'ihbar' çağrısı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, kısa süre önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Celal Özcan ile bir araya geldi. Yeni emniyet müdürü Özcan, ziyaret sırasında vatandaşlardan çevrelerinde yaşanan olayları ne olursa olsun 'ihbar' etmeleri çağrısında bulundu.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonlarında 2 bin 682 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te son 2 ay içerisinde narkotik suçlara yönelik operasyon çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken toplam 2 bin 682 şüpheli şahıs yakalandı.

Toplam 4334 haber.