Asayiş

Asayiş Haberleri

Pençe-Kilit bölgesinde 5 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 Ağustos tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Kahvehane baskını sanıkları hakim karşısında

Gaziantep'te güvenlik görevlisi Osman Polat'ın öldürüldüğü kahvehane baskını ile ilgili 2'si tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te 8 kilo skunk ele geçirildi

Gaziantep'te bir araçta yapılan aramalarda 8 kilo uyuşturucu skunk maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te ekmek fabrikasında yangın

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir ekmek fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, BTÖ mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, hastanede şehit oldu. Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'te ailesine ulaştırıldı.

21 kişiye mezar olan Gölgeler Apartmanı'nın betonunda dere kumu ve çakıl kullanılmış

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 21 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin soruşturma sonucunda iddianame hazırlandı. Tutuklu 2 sanık hakkında 2 yıl 8'er aydan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle hazırlanan iddianamede bina inşaatında kullanılan betonun dere kumu ve çakılından oluştuğu belirtildi.

Gaziantep'te evin çatısında çıkan yangın korkuttu

Gaziantep'te bir evin çatısında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yaralanan kimsenin olmadığı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Suriye’de YPG’ye katılan Alman vatandaşı, Irak’taki PKK kamplarında etkisiz hale getirildi

Türk Güvenlik Güçlerince PKK Kamplarının bulunduğu Irak/Gare-Sedare alanına 25 Kasım 2019'da düzenlenen hava harektında etkisiz hale getirilen PKK/YPG'li teröristlerden birinin Elefteria Hambi Kod Eva Maria Steiger olduğu ortaya çıktı.

Öldürülen PKK’lı teröristin üstünden mahmur kampı mülteci kimlik kartı çıktı

Güvenlik güçlerince Şırnak/Uludere kırsalında 27.07.2023'te düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen örgüt mensuplarından birinin üzerinde, Mahmur Kampı Mülteci Kimlik Kartı ele geçirildi.

Kamyonetin kasasında uyuyan adamı görenler gözlerine inanamadı

Gaziantep'te bir kişi, trafikte seyir halinde olan kamyonetin kasasındaki tahtaların üzerinde uyuyakaldı. Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar pes dedirtti.

Arkadaşı tarafından yanlışlıkla vurulan 15 yaşındaki çoban kurtarılamadı

Gaziantep'te, dağda beraber koyun otlattığı arkadaşının tüfeğinden çıkan mermiyle ağır yaralanan 15 yaşındaki Ali Maslak, olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz çocuk, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilirken olay sonrası 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te ’huzurlu sokaklar’ uygulaması: 2 gözaltı

Gaziantep'te metruk binalara yönelik yapılan 'huzurlu sokaklar' uygulamasında aranan 2 şahıs yakalanırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep’te 22 milyon lira değerinde taklit ürün ele geçirildi

Gaziantep'te, bir adreste yapılan aramalarda piyasa değeri 22 milyon lira olan 10 bin 976 adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep'te, kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te bir iş yerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli yakalandı.

Otobüs şoförü yolcuların hayatını hiçe saydı

Gaziantep'te şehir içi yolcu otobüsünün şoförü direksiyon başında yolcuların hayatını hiçe saydı. Vatandaşlar tarafından çekilen görüntü pes dedirtti. Aracı tek eliyle sürmeye çalışan ve direksiyon başında telefonla konuşan kural tanımaz şoför görenleri hayrete düşürdü. O anlar yolcuların kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te cenaze namazı sonrası silahlı kavga: 4 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde cenaze namazı sonrası aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te hastaya müdahale eden doktora saldırı anı kamerada

Gaziantep'te bir yakınlarını tedavi için hastaneye getiren 3 şahıs, hastaya müdahale eden doktoru darp etti. Şiddet anına dair görüntüler ortaya çıktı.

Toplam 4342 haber.