Asayiş

Asayiş Haberleri

Fırat Nehri'nde boğulan babanın da cansız bedeni bulundu

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde oğluyla birlikte serinlemek için girdiği Fırat Nehri'nde boğulan babanın cansız bedenine ulaşıldı. Serinlemek için girdikleri suda boğulan baba ve oğlunun cenazeleri adli tıbba kaldırıldı.

Fırat Nehri'nde kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı, baba aranıyor

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde serinlemek için girdiği Fırat Nehri'nde babası ile birlikte kaybolan 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Küçük çocuğun cesedi morga kaldırılırken, kayıp babayı arama çalışmaları sürüyor.

Baba-oğul girdikleri Fırat Nehri'nde kayboldu

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde serinlemek için girdikleri Fırat Nehri'nde kaybolan baba ve oğlu için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Ağır hasarlı bina yıkım esnasında yerle bir oldu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören bir bina, yıkım esnasında iş makinesinin darbesiyle bir anda yerle bir oldu. Olay sonrası ortalığı toz bulutu kaplarken, çevredeki vatandaşlar panikle sağa sola kaçıştı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Gaziantep'te 6 kilo skunk ele geçirildi

Gaziantep'te uygulama noktasında narkotik dedektör köpeği Onix'in tepki verdiği iki araçta yapılan aramada valiz içerisine gizlenmiş 6 kilo skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ticaret Bakanlığı’ndan güvensiz tüketici ürünlerine 4.1 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, 2023 yılı temmuz ayı itibariyle 940 parti ürünün denetlendiğini ve güvensiz bulunan üretici ile ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, BTÖ mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı sonrası şehidin annesi Fatma ve babası Bayram Özdemir ile diğer yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

İHA muhabirlerinin de hayatını kaybettiği feci kazanın davasında ikinci duruşma görüldü

Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen, İHA muhabirleri Muhammet Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile birlikte toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza sonrası otobüs şoförü Abdulkadir Memiş'in yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. Mahkeme heyeti, duruşmada 'suçsuzum, bu sadece bana ait bir ihmalkarlık değil, Karayollarının kusuru var' diyen sanık otobüs şoförünün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 21 Eylül 2023 tarihine erteledi.

Şehit Uğur Özdemir'in naaşı memleketi Gaziantep'e getirildi

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, BTÖ mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in naaşı askeri uçakla memleketi Gaziantep'e getirildi. Havalimanında resmi törenle karşılanan Şehit Uğur Özdemir, Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Gaziantep'te 1 haftada 30 bin 404 araç denetlendi

Gaziantep'te emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet denetimi ve özel denetimler gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza kesildi.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi yakalandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde hırsızlık yaptığı tespit edilen B.A isimli şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te 34 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te 34 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep'te örtü yangınını itfaiye ve vatandaşlar söndürdü

Gaziantep'te kırsal alanda çıkan örtü yangınını çevredeki vatandaşlar ile itfaiye ekipleri söndürdü.

Hastanedeki silahlı kavga sırasında yaşanan panik cep telefonu kamerasında

Gaziantep'te Nizip Devlet Hastanesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonrası yaşanan panik anlarına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kavganın hemen ardından tedavi olmak için hastaneye gelen vatandaşların panikle sağa sola kaçmaya çalışması ve yaşanan korku dolu anlar yer aldı.

Hastanede silahlı kavga: 3 yaralı

Nizip Devlet hastanesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Hastane ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve kaçakçılık olaylarına yönelik operasyonlarda 96 olaya müdahale edilerek yakalanan 104 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Operasyonlar sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ile kaçak malzeme ele geçirildi.

Çocukların kavgasına büyükler karıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde çocukların tartışmasına ailelerinin de dahil olmasıyla çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ölürken 3 kişi ise yaralandı.

'Yeşil altın' için 7 gün 24 saat silahlı nöbet

Gaziantep'te 'yeşil altın' diye tabir edilen fıstığın hasadı başlarken, bekçiler ellerinde tüfekle hırsızlara karşı 7 gün 24 saat nöbet tutuyor.

Toplam 4342 haber.