Ekonomi

Ekonomi Haberleri

GTO, dünya gıda sektörünü üyeleriyle buluşturdu

Kent ekonomisine önemli katkılar sağlayan faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Gaziantep Ticaret Odası (GTO), KOBİ'lerin ve İş Gücünün Uluslararası Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi çerçevesinde düzenlediği 'Food B2B Turkey-Gaziantep' organizasyonu ile 13 ülkeden 37 gıda ithalatçısı firmayı üyeleriyle buluşturdu.

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB çalışmaları yerinde incelendi

Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat ile Müteşebbis Heyet Üyeleri, Ayakkabı İhtisas OSB alanını ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'ne sözleşmeli personel alımı yapılacak

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğünden 4/B sözleşmeli personel alım ilanı

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa, güne yüzde 0,65'lik yükselişle başladı.

Dolar rekor tazeledi

Dolar 18,5440 liradan, euro ise 17,9220 liradan güne başladı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (28 Eylül 2022)

Gram altında yaşanan düşüş talebi artırdı

Fed'in faiz kararı sonrası ons altın bin 620 dolar seviyelerinde gerilerken, gram altın ise 990 TL'den işlem görüyor. Altına yoğun bir talebin olduğunu belirten Kapalıçarşı esnafı, gram altının sene sonu fiyatlarının tekrar 1000 TL'nin üzerinde olacağını öngörüyor.

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 18,4880 liradan, euro ise 17,6690 liradan güne başladı.

Gaziantep Hal Fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (27 Eylül 2022)

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 18,4730 liradan, euro ise 17,8280 liradan güne başladı.

Döviz kurları haftaya nasıl başladı

Dolar 18,4420 liradan, euro ise 17,7640 liradan haftaya başladı.

Gaziantep Gastronomi Akademisi'nin açılışı törenle yapıldı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Gaziantep'in gastronomi kültürünü geliştirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla faaliyete geçirdiği Gaziantep Gastronomi Akademisi'nin (GAGA) resmi açılışını T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı.

Halı İhracatının Yıldızları Ödül Töreni

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen törenle, Halı İhracatının Yıldızları ve 8. Makine Halısı Tasarım Yarışması'nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Pilot ölçekli Antep Fıstığı işletme tesisi törenle açıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde hayata geçirilen INNOFOOD Projesi çerçevesinde, MAM Yaşam Bilimleri ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) iş birliği ile kurulan Pilot Ölçekli Antep Fıstığı İşleme Tesisi'nin açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Halı Tasarım Günleri başladı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından, Gaziantep Üniversitesi ve Halı Tasarım Derneği iş birliğiyle düzenlenen; Tasarım Günleri etkinlikleri başladı.

En güzel halıyı tasarlayanlara ödülleri verilecek

'Tasarlayın Dokuyalım' sloganıyla düzenlenen VIII. Makine Halısı Tasarım Yarışmasına katılarak yirmi finalist arasına giren tasarımlar bugün jüri için görücüye çıktı.

Kileci, 'E-İhracatla Küçülen Dünya' adlı panelde konuştu

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Türkiye Teknoloji Buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen 'E-İhracatla Küçülen Dünya' adlı panelde panelist olarak yer aldı.

Türkiye bu yıl 32,5 milyon ziyaretçi ağırladı

Türkiye, 2022 yılının ilk 8 ayında toplam 32 milyon 500 bin 190 ziyaretçiyi ağırladı. Türkiye'ye ilk 8 aylık dönemde Almanya en çok ziyaretçi gönderen ülke olurken, sırasıyla Rusya Federasyonu ikinci, İngiltere de üçüncü sırada yer aldı.

Döviz kurları güne nasıl başladı?

Dolar 18,3570 liradan, euro ise 18,0480 liradan güne başladı.

Toplam 1988 haber.