Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Şahinbey Belediye Başkan adayı Tahmazoğlu, oyunu kullandı

Cumhur İttifakının Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu oyunu kullandı.

Gaziantep Valisi Çeber, oyunu kullandı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, mahalli idareler seçimleri için oyunu eşi Neslihan Çeber ile birlikte kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Vali Çeber, kentte olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

Gaziantep'te oy kullanma işlemi başladı

2024 Mahali İdareler Genel Seçimleri için Gaziantep'te oy kullanma işlemi saat 07.00 itibariyle başladı.

Şahin'den, üreten gençlere destek sözü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ürettiği halıların daha fazla görünürlüğünü sağlaması ve satış kolaylığı için destek sözü verdi, okula ihtisas kütüphanesi kurulacağını müjdeledi.

Gaziantep'te 1 milyon 393 bin 956 seçmen oy kullanacak

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için Gaziantep'te Seçim Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı. Özel'in mitingde aday tanıtımı sırasında CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muzaffer Ertürk'ün ismini unutarak 'Mustafa başkan' demesi ise dikkat çekti.

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin İnce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin ince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı

Şehitkamil Belediyesine Güçlü Aday Memleket Partisin'den Ercan Akyosun

Memleket Partisi, Şehitkamil Belediye Başkanlığı için Ercan Akyosun'u aday gösterdi. Akyosun, uzun yıllardır Şehitkamil ilçesindeki sosyal ve ekonomik kalkınma projelerine liderlik etmiş deneyimli bir isim olarak biliniyor.

Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek proje başladı

Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli'nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya: 'Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin emanetini ilelebet taşımaya devam edeceğiz'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te şehit aileleriyle iftar programına katıldı. Bakan Yerlikaya, Aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin emanetini ilelebet taşımaya devam edeceğiz dedi.

Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023-12 Mart 2024 tarihleri arasındaki operasyonların bilançosunu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların bilançosunu açıkladı.

Belkıs içme suyu tesisi hem tasarruf hem de dinlenme alanları sunuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapılacak Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi, hem 1.3 Milyar TL tasarruf sağlayacak hem de çevresine yapılan sosyal donatılarıyla halka hizmet verecek.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin istifa etti

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti.

Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı Kartal Köyü sakinleriyle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nurdağı ilçesine bağlı Kartal, Hisar ve Çakmak kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

Vizyoner Lider: Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e Yeni Bir Soluk Getiriyor!

"Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e umut ve değişim getiriyor, kadınların gücünü temsil ederek ilçenin geleceğine ışık saçıyor."

Fatih Erbakan: 'Kimseye seçimi kazandırmak ve kaybettirmek için girmiyoruz'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz dedi.

Fatih Erbakan: 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep il binasında basın açıklamasında bulundu. Erbakan, 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor' dedi.

Toplam 839 haber.