Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fatih Erbakan: 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep il binasında basın açıklamasında bulundu. Erbakan, 'Partimizin ayak sesleri tüm Türkiye'de çok güçlü bir şekilde duyuluyor' dedi.

Bakan Mehmet Şimşek Gaziantep'te

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te çeşitli odaların meclis üyeleri ve iş adamları ile ekonomi istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

AV GİZEM BÜŞRA BİLGİÇ NİZİP SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇIYOR

BEKLENEN AÇILIŞİ GERÇEKLEŞİYOR 100 yıllık Cumhuriyet Tarihinde Nizip’in İlk kadın Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’in seçim ofisi açılışı cumartesi günü yapılacak.

Fadıloğlu'ndan, oda temsilcilerine brifing

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep'te faaliyet gösteren Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi ve Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili sunum eşliğinde bilgilendirmede bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nde Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Oğuzeli'nde miting gibi açılış

Oğuzeli Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Mehmet Sait Kılıç'ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.

Fadıloğlu'na sürpriz karşılama

Asmin ve Tuana'nın babası Kadir Korkusuz, kızlarının isteği üzerine teşekkür etmek için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu evine davet etti. Başkan Fadıloğlu'nu kapıda keman çalarak karşılayan Asmin, ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu ve sevindiğini dile getirdi.

Bakan Kacır: 'Türkiye 5'inci nesil savaş uçağını geliştirebilen, üretebilen ve gökyüzüyle buluşturabilen sayılı ülkelerden oldu'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi. Programda ilk uçuşunu yapan milli muharip uçak KAAN'a vurgu yapan Bakan Kacır, Türkiye 5'inci nesil savaş uçağını geliştirebilen, üretebilen ve gökyüzüyle buluşturabilen sayılı ülkelerden oldu' dedi.

Bakan Kacır: 'Deprem bölgesinde devletimizin tüm imkânlarını en üst düzeyde seferber ettik'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep'te Nurdağı İpekyolu Çarşısı ile Nurdağı Sosyal Girişimcilik Merkezi Açılışı'na katıldı. Bakan Kacır, deprem bölgesindeki yatırımlara vurgu yaparak, Deprem bölgesinde devletimizin tüm imknlarını en üst düzeyde seferber ettik' dedi.

Başkan Şahin'in beyanname toplantısı sonrası flaş karar

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Yavuzeli'ndeki 2024-2029 Seçim Beyannamesi Vizyon Toplantısı sonrası, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Altunbaş, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçme kararı aldı.

Emeklilere 3 bin TL ikramiyeyi de içeren teklif Adalet Komisyonu’nda kabul edildi

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesinin de içinde olduğu teklif, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.

CHP Gaziantep'te istifa şoku

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve yönetim kurulu istifa etti. İstifanın meclis üyelikleri listesinde CHP Genel Merkezi ile anlaşmazlıklar sonucu yaşandığı iddia edildi.

Başkan Kılıç seçim beyannamesini duyurdu

Oğuzeli Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Sait Kılıç, düzenlediği toplantı ile seçim beyannamesini duyurdu.

Şahin, 3'üncü döneminde İslahiye ve Nurdağı'na götüreceği projeleri anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3'üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

Şahin'den miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, binlerin katılımı ve coşkuyla miting havasında Seçim irtibat ofisi açılışı yaptı. Şahin'in yaptığı açılışa Gazianteplilerin ilgisi bir süre önce Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi adayı Kasım Gülpınar'ın yaptığı büyük mitinge olan katılımla kıyaslandı.

Başkan Şahin, seçim beyannamesini açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3'üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri, 2024-2029 Vizyon Toplantısı'nda açıkladı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Şahinbey Millet Camii'ni gezdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi'ni gezdi.

AK Parti Kadın ve Gençlik Teşkilatı, Şehitkamil hizmetlerini gezdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe ile beraberindeki yönetimine D.T. Şehitkamil Sahnesi ve AGRO Parkı gezdirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Acınız acımız, tasanız tasamızdır'

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eczaneler bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Acınız acımız, tasanız tasamızdır dedi.

Toplam 840 haber.