Spor

Spor Haberleri

Max Gradel Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Sivasspor forması giyen Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Max Gradel'i kadrosuna kattı.

Yeşil sahada vefa dolu organizasyon

Gaziantep sporuna büyük değer katan unutulmaz isimlerinden merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yaşanacak. 22 farklı takımdan 462 sporcunun forma giydiği organizasyonda şampiyon, 48 heyecan dolu maçın ardından belirlenecek.

Gazi Yarı Maratonu kayıtları 1 Ağustos'ta başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde düzenlenen 5. Gazi Yarı Maratonu kayıtları 1 Ağustos Salı günü başlıyor.

Naoufel Khacef, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Portekiz Ligi takımlarından Tondela'da forma giyen Cezayirli sol bek Naoufel Khacef'i kadrosuna kattı.

Türkiye’nin FIFA dünya sıralamasındaki yeri değişmedi

A Milli Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 41. sıradaki yerini korudu.

Spor Lisesi yetenek sınavı sonuçlarında yüzde 100 başarı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu 4. döneminde Spor Lisesi Yetenek Sınavı'na hazırlanan kursiyerler, parkurlarda yüzde 100'lük başarı ortalaması elde ettiler. Uzun soluklu ve yoğun çalışmalarla geçen sürecin ardından hayal ettikleri liselere yerleşen öğrenciler, büyük mutluluk yaşadılar.

Gaziantep FK'dan Erdal Güneş açıklaması

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Erdal Güneş'in görevi bıraktığına yönelik iddialara cevap verdi. Söz konusu iddianın kulüp içerisinde çözüldüğünü açıklayan Gaziantep ekibi, Ortak paydamız Gaziantep düşüncesiyle yeni sezon çalışmalarına devam etme kararı yinelenmiştir. Bu yolculukta teknik direktörümüz Erdal Güneş ve takımımıza olan güvenimiz sonsuzdur ifadelerini kullandı.

Şahinbey'in karetecilerine milli davet

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü salon sporlarına vermiş olduğu desteğin karşılığını elde edilen başarılarla alıyor.

Şahinbey'de yaz spor okulları başladı

Şahinbey Belediyesi öğrencilerin ve gençlerin yaz ayında zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak onları zararlı alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı bir nesil oluşturmak maksadıyla her yıl açtığı yaz spor okullarının açılışını düzenlenen törenle Akknet Spor Köyü'nde gerçekleşti.

İlkay Gündoğan, Barcelona’ya imzayı attı

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, yeni sezonun başlamasıyla birlikte birkaç hafta önce anlaştığı Barcelona'ya imzayı attı.

Geleneksel 15 Temmuz kupaları sahiplerini buldu

GAZİANTEP(İHA)Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geleneksel spor organizasyonlarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar. 5 farklı branşta 900'ün üzerinde sporcunun müsabık olduğu organizasyonların finalinde büyük coşku yaşandı.

Şahinbey'de 15 Temmuz ruhu için spor etkinlikler düzenlendi

Şahinbey Belediyesi hain kalkışmanın yıl dönümünde 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına spor etkinlikleri düzenledi.

Alleben Yüzme Havuzu'nda tarihi başarılar yazıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 11 yıl önce Gaziantep ve Türk sporuna kazandırılan Alleben Yüzme Havuzu'nda tarihi başarılar elde edilirken, on binlerce kişi de kulvarlarda su sporlarıyla tanıştı.

Büyükşehir'in yaz spor okullarına öğrencilerden yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 39 spor tesisinde yaz okulları çerçevesinde 1 ayda 30 bin öğrenciye 33 farklı branşta eğitim vermeye başladı.

Ay-Yıldızlı sporcular unvan hedefinde

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün satranç branşındaki ay-yıldızlı sporcuları Dila Baloğlu, Beren Kalyoncu ve Kutay Sakmak, uluslararası turnuvada zorlu rakiplerle zirve mücadelesi veriyor. Şampiyonların yeni hedefi unvanlı sporcu olabilmek.

İlker Karakaş Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Gençlerbirliği forması giyen forvet oyuncusu İlker Karakaş ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Şehitkamil sporcusu yine şampiyon

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün Milli Takım Sporcusu Kaan Kara, 47. International Swimming Championship Telekom Slovenije 2023 Yüzme Şampiyonası'nda 3 madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Mangala turnuvası büyük ilgi gördü

Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Mangala Turnuvası, büyük ilgi gördü.

Dinamo Kiev’den Fenerbahçe’ye hadsiz açıklama

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek turnuvaya katılacak olan Fenerbahçe'ye yönelik; Rusya ile siyasi sebepleri ön plana çıkararak karalayıcı açıklama yayımladı.

Toplam 1033 haber.