Spor

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 1 (İlk Yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK, Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadelenin 20 dakikası sarı-kırmızılı ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Galatasaray takımı Gaziantep'te

Galatasaray, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Galatasaray, kafilesini Gaziantep'te yüzlerce taraftar tezahüratlar, çiçekler ve meşalelerle karşıladı.

Gaziantep FK - Galatasaray maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 385 TL ile bin 200 TL arasında değişirken, misafir takım biletleri ise 500 TL'den satışa sunuldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tenis Takım Şampiyonası Gaziantep'te başladı

Gaziantep'te, 27 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında 70 erkek ve 38 kadın olmak üzere toplam 138 takımdan 400'e yakın sporcunun mücadele edeceği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tenis Takım Şampiyonası başladı.

ALG Spor, sezona Beşiktaş galibiyetiyle başladı

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

ALG Spor, 4 yerli ve 2 yabancı futbolcuyu transfer etti

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep ALG Spor, kadrosunu 4 yerli ve 2 yabancı futbolcu ile güçlendirdi.

E Spor Gaziantepli gençlerden yoğun ilgi görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz eylül ayında hizmete açtığı E-Spor Merkezi ile gençlerin sanal yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağlıyor.

ALG Spor 4 oyuncuyu transfer etti

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Gaziantep ALG Spor, 4 önemli kadın futbolcuyu kadrosuna kattı.

3 Farklı branşta yüzlerce sporcu yarıştı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Geleneksel Zafer Kupası müsabakalarında, yüzlerce sporcu mücadele etti. Akıl-zeka oyunları, badminton ve 3x3 basketbol branşlarında düzenlenen organizasyonlarda sporcular büyük değer gördü.

İtalya Seri A'dan ALG Spor'a

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Kadınlar Futbol Süper Liginin güçlü ekibi Gaziantep ALG Spor, transferde de boş durmazken yine flaş ismi kadrosuna kattı.

Hamleler hızlı tempoda yapıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hızlı Satranç Turnuvası'nda usta sporcular, becerilerini hız ve farklılıklarıyla birleştirerek sergiledi.

Panbami Kuzoya ALG Spor'da

Transferde imzaları bir bir attıran Gaziantep ALG Spor, bu kez Kongo Kadın Milli Takım futbolcusu Panbami Kuzoya'ya imza attırdı.

Erdal Güneş: 'Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istedik ama maalesef olmadı'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, 3-1 mağlup bitirdikleri Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istedik ama maalesef olmadı dedi.

Servet Çetin: 'Bizim için iyi bir galibiyet oldu'

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, 3-1 galip bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Bizim için iyi bir galibiyet oldu' dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Sivasspor: 3 (Maç Sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor'a sahasında 3-1 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Sivasspor: 2 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Sivasspor: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantep FK evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 20 dakikası Sivas'ın 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Toplam 1033 haber.