Spor

Spor Haberleri

Florin Nita, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Sparta Prag forması giyen 36 yaşındaki kaleci Florin Nita'yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Gaziantep FK, eski futbolcusu Morais'i transfer etti

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Rapid 1923 forması giyen eski futbolcusu Junior Morais'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri: Türkiye: 1 - Ermenistan: 1 (Maç sonucu)

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında A Milli Futbol Takımı, Eskişehir'de karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep ALG Spor forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı

Gaziantep ALG Spor, kentte faaliyet gösteren bir firma ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Türkiye, Eskişehir’de 32 bin Türk Bayrağıyla sahaya tek yürek çıkacak

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda yarın oynanacak Türkiye-Ermenistan karşılaşmasında taraftarlar, 32 bin Türk Bayrağı'yla Milli Takım'a destek verecek.

Stefan Kuntz: “Eksiklerimizden dolayı alışmış olduğumuz oyun sisteminden farklı bir oyun gidişatı olabilir”

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Ermenistan ile karşılaşacak olan A Mili Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz, 'Eksiklerimizden dolayı şimdiye kadar alışmış olduğumuz oyun sisteminden farklı bir oyun gidişatı olabilir. O da çok doğaldır ama yine de iyi bir maç çıkaracağımızdan eminim' dedi.

Gaziantep FK'da 2. Sumudica dönemi resmen başladı

Gaziantep Futbol Kulübü, yeniden takımın başına getirdiği Rumen teknik adam Maruis Sumudica ile bir yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Marius Sumudica, Geçmişte yaşanan bazı olumsuzluklar için tekrar özür diliyorum, yeniden evime döndüğüm için çok mutluyum dedi.

Yeşil sahada yeni yetenekler belirlendi

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, futbol branşında gerçekleştirdiği yetenek taramalarıyla geleceğin futbol yıldızlarını keşfetme yolunda önemli bir adım daha attı. Rekor katılımla gerçekleşen ve branşa özgü testlerden geçen genç yetenekler, geleceğin yıldız futbolcusu olmak için ter döktü.

A Milli Takım Ermenistan maçı için Eskişehir’de

8 Eylül'de Ermenistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, maçın oynanacağı Eskişehir'e geldi.

Gaziantep FK, Marius Sumudica ile anlaştı

Gaziantep Futbol Kulübü Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına vardı.

Gaziantep FK, sportif direktör Adnan Erkan ile yolarını ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, takımın sportif direktörlük görevini yürüten Adnan Erkan ile yollarını ayırdı.

Minik sporcular, ilk madalyalarını aldılar

Şehitkamil Belediyesi, Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Yaz Spor Akademisi'nde eğitim gören minik öğrencilere, yaşam boyu spor tutkusu aşılamak amacıyla ilk madalyalarını takdim etti.

Albian Ajeti, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak İskoçya ligi ekiplerinden Celtic'te forma giyen 26 yaşındaki İsviçreli forvet Albian Ajeti'yi kadrosuna kattı.

Gaziantep FK, Teknik Direktör Erdal Güneş ile yollarını ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Erdal Güneş ile yollarını ayırdı.

Şampiyon yemeniler, Türkiye Şampiyonası'na katılacak

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Gaziantep Grup Yarışmasına ev sahipliği yaptı. Bölgeye ait halk oyunlarının büyük bir ustalıkla sahnelendiği organizasyonda şampiyon yemeniler, Türkiye Şampiyonası vizesi aldı.

Gaziantep FK en kötü Süper Lig başlangıcını yaptı

Gaziantep Futbol Kulübü, 5 sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de en kötü sezon başlangıcını yaptı. Gaziantep ekibi, ligin ilk 4 haftasını da mağlubiyetle kapatırken sadece 2 gol atabildi. Deprem felaketi sonrası lige konsantre olmakta güçlük çeken kırmızı-siyahlıların içinde bulunduğu durumu ise Teknik Direktör Erdal Güneş, Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz sözleriyle özetledi.

Gaziantep ALG Spor, Amedspor'u 1-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2. haftasında konuk ettiği Amedspor'u Karoline'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde 2'de 2 yaptı.

Okan Buruk: 'Yeni transferler için çalışmalarımız devam ediyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Oyun olarak da, disiplin olarak da konsantrasyon olarak da iyi günümüzdeydik dedi. Buruk, transferin son günlerine doğru çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Erdal Güneş: 'Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, 3-0 mağlup bitirdikleri Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz dedi. Güneş, özellikle yaşanan deprem felaketi nedeniyle transfer yapmakta da zorlandıklarını vurguladı.

Toplam 1033 haber.