Spor

Spor Haberleri

İtalya’nın aday kadrosu açıklandı

EURO 2020'de A Milli Takım ile aynı grupta yer alan İtalya'nın aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Roberto Mancini aday kadroya 33 futbolcu davet etti.

Gaziantep FK’da 10 futbolcunun sözleşmesi sona erdi

Süper Lig'de 2020-2021 sezonun sona ermesiyle beraber Gaziantep Futbol Kulübü'nde aralarında Muhammet Demir, Güray Vural, Papy Djilobodji ve Kevin Mirallas'ın bulunduğu 10 futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

Gaziantep FK, Brezilyalı santrafor ile yollarını ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, Brezilyalı santrafor Andre Felipe Souza ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Gaziantep FK’da üç pozitif vaka

Gaziantep FK'da rutin olarak yapılan korona virüs testlerinde iki futbolcu ve bir personelin sonucunun pozitif olduğu açıklandı.

Şampiyonlar Ligi maçları Gaziantep'te olacak

EAFF Avrupa Futbol Şampiyonlar Ligini karşılaşmaları bu yıl Gaziantep'te düzenlenecek.21 Mayıs'ta başlayacak müsabakalarda Türkiye'den Şahinbey Ampute Futbol takımı'nın yer aldığı müsabakalarda 6 ülkenin şampiyonları kozlarını paylaşacak.

Gaziantep FK: 0 - Sivasspor: 1 (Maç Özeti)

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 39. hafta karşılaşmasında Sivasspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Gradel'in attığı golle 1-0 galip bitiren Sivasspor, yenilmezlik serisini 16 maça çıkararak puanını 58 yaptı ve beşinci sıraya yükseldi.

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan hayatını kaybetti

Bir süredir korona virüs tedavisi gören Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan 52 yaşında hayatını kaybetti.

Algspor’dan farklı başlangıç: 7-0

T. Kadınlar Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu Antalya'da start verirken C grubunda yer alan Gaziantep Algspor, ilk maçında karşılaştığı Dudulluspor'u 7-0 mağlup etti.

Aziz Tetteh’in evlat acısı

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Ganalı orta saha futbolcusu Abdul-Aziz Tetteh'in 5 aylık olarak erken dünyaya gelen çocuğu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gaziantep FK’dan, Yeni Malatyaspor maçının hakemine sert tepki!

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşanan hakem hatalarını skandal olarak değerlendirerek, ilk beş hedefine ulaşmalarının engellenmeye çalışıldığını iddia etti. Büyükekşi, hakem hatalarıyla toplam 12 puan kaybettiklerini ve yayıncı kuruluşun tartışmalı bir pozisyonu ısrarla göstermediğini de söyledi.

Ümit Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı

2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Hırvatistan ve Sırbistan ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Büyükşehir sporcuları Gaziantep’e Türkiye 3’üncülüğü getirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sporcuları, 6 branşta gerçekleştirilen Belediyeler Arası Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda ödülleri toplayarak Türkiye üçüncülüğü unvanını Gazi şehre armağan etti.

Denizlispor maçı hazırlıkları başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, Süper Lig'in 30. haftasında konuk edeceği Denizlispor maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Alexandru Maxim: “Beşiktaş maçından 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum”

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, maç hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziantep FK'nın yıldız oyuncusu Alexandru Maxim, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

Akademide yetişen yetenekler profesyonel kulüplere transfer oluyor

Gaziantep ve bölge futboluna bugüne kadar birçok genç yıldız kazandıran Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, profesyonel spor kulüplerine transferler gerçekleştiriyor.

Başarısıyla kadın futboluna ışık tutuyor

Türkiye'nin en genç teknik direktörü Aslı Canan Sabırlı, başarı dolu hikayesiyle kadın futboluna ışık tutuyor.

Alleben, paletli yüzme şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Paletli Yüzme Bireysel İl Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Şampiyonada, 7 farklı kulüpten 61 sporcu palet vurdu.

Gaziantep FK, 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı

Gaziantep FK, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Gaziantep Futbol Kulübünde 4 koronavirüs vakası

Gaziantep Futbol Kulübünde Trabzon maçı öncesinde yapılan Covid-19 testlerinde 4 kişide korona virüs vakası çıktı.

Toplam 1040 haber.