Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK’da Ricardo Sa Pinto sesleri

Marius Sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına hız veren Gaziantep Futbol Kulübü, Portekizli çalıştırıcı Ricardo Sa Pinto ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Mehmet Büyükekşi: "Hoca arayışlarımız devam ediyor"

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Marius Sumudica'nın ayrılığının ardından yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve an itibariyle öne çıkan bir ismin bulunmadığını açıkladı.

Mairus Sumudica’nın Gaziantep FK karnesi

Gaziantep Futbol Kulübü, yaklaşık bir buçuk yıldır takımın başında görev yapan Rumen teknik adam Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kırmızı-siyahlı ekiple yolları ani şekilde ayrılan Rumen çalıştırıcının bir buçuk yıldaki başarılı grafiği ise dikkat çekiyor.

Gaziantep FK ile Sumudica'nın yolları ayrıldı

Gaziantep Futbol Kulübü, takımın başarılı teknik direktörü Marius Sumudica ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdıklarını açıkladı.

Gaziantep Futbol Kulübünden üzücü haber

Gaziantep Futbol Kulübümüzde tedavileri ve sakatlıkları süren futbolcuların son durumu hakkında bilgilendirme;

Mesut Özil’e sponsor formülü!

Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri için adı geçen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil için sponsor formülü devreye girecek.

Futbolun hırçın ve renkli teknik adamı Sumudica, Gaziantep’i zirveye taşıdı

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, hem başarıları hem hırçınlığı hem de maç önceleri ve sonraları ilginç tavırları ile Türk futboluna damga vurmaya ve renk katmaya devam ediyor.

Yüzmede yeni Türkiye rekoru

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sporcusu Kaan Kara, Türkiye Arena Kulüplerarası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası, Yıldızlar Bireysel Yüzme Müsabakalarında 100 Metre Kurbağalama disiplininde yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Gaziantep FK Erzurumspor maçını Numanoğlu yönetecek

Süper Lig’in 16. haftasında görev alacak hakemleri açıkladın. Erzurumspor – Gaziantep FK maçını Tugay Kaan Numanoğlu’nun yöneteceği bildirildi.

Marius Sumudica’dan Türk vatandaşlığı başvurusu

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türk vatandaşlığına geçmek için evraklarını hazırlayarak İçişleri Bakanlığı'na başvuruda bulundu. Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi de Rumen hocanın kararını desteklediklerini ve kendisine her türlü desteği sağlayacaklarını açıkladı.

Yüzücüler, başarılarını sağlık camiasına armağan ettiler

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda, Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan yüzücüler, şampiyonayı 15 madalya ile tamamladılar.

Kasımpaşa: 0 - Gaziantep FK: 4 (Maç sonucu)

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'ya 4-0'lık skorla mağlup oldu.

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

23 Aralık Çarşamba günü saat 19:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada Koray Gençerler düdük çalacak.

Gaziantep FK’nın bileği bükülemiyor

Süper Lig'de son haftalardaki performansıyla öne çıkan takımların başında gelen Gaziantep FK, 22 maç üst üste gol atma başarısı ve 11 maçtır yenilmeme istatistiğiyle dikkat çekiyor. Gaziantep ekibinin öne çıkan bir başka özelliği ise yaklaşık bir yıldır sahasında maç kaybetmemesi.

Gaziantep FK'den Özkan Sümer için başsağlığı mesajı

Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi: “Rehavete kapılmayacağız”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını ancak rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Gaziantep FK’nın Türkiye Kupasındaki rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda bugün yapıldı.

Kulüpler Birliği isyanda! Eylem Kararı Aldı

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluşun ödemeleri aksatması nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarında bu hafta oyuncuların maçın başında 60 saniye hareketsiz kalacağını duyurdu.

Sumudica’nın Fenerbahçe korkusu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün deneyimli teknik adamı Marius Sumudica, Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 4 maçın 2'sinde 5-0 gibi farklı bir skorla yenilirken, bu maçlardan sadece 1 puan toplayabildi.

Toplam 1040 haber.