Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK’da hedef Trabzonspor’u mağlup etmek

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçında galibiyet hedeflediklerini açıkladı. Büyükekşi, Göztepe maçında ligin en anlamlı galibiyetini aldıklarını da belirterek, kadrolarında bulunan bazı yerli futbolcuların milli takım formasını hak ettiğini söyledi.

Gazi yol koşusunda ödüller sahiplerini buldu

Gaziantep'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Gazi Yol Koşusu ve Atletizm Etkinlikleri 152 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Derece alan yarışmacılar, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Gazilik ünvanı anısına koşu

8 Şubat 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gaziantep'e 'Gazilik' unvanı verilişinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışması Gaziantep Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Ümit Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası elemeleri fikstürü belli oldu

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2023 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri fikstürü belli oldu. Ümit Milliler'in I Grubu'nda oynayacağı karşılaşmalar 8 Haziran 2021'de başlayıp 14 Haziran 2022'de sona erecek.

Gaziantep FK’da ara transfer dönemi

Gaziantep FK Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, ara transfer döneminde kulüp bütçesini düşünerek transfer yaptıklarını belirtirken, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve yeniden galibiyet serisi elde etmek istediklerini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Lig'den transfer

Gaziantep Futbol Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton forması giyen defans oyuncusu Roderick Miranda'yı bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Gaziantep FK’da dört pozitif vaka

Gaziantep Futbol Kulübü, Fatih Karagümrük maçı öncesi takıma yapılan korona virüs testlerinde iki futbolcu ile bir personelin soncunun pozitif çıktığını açıkladı. Gaziantep ekibinde, geçtiğimiz günlerde yapılan testlerde de bir futbolcunun sonucu pozitif çıkmıştı.

Galatsaray maçı öncesi Gaziantep FK'da üzücü haber

Profesyonel Futbol Takımımıza, teknik heyetimize ve kulüp personelimize, Galatasaray maçı öncesi yapılan Covid-19 test sonuçları belli olmuştur. 

Fenerbahçe, yeni transfer Mesut Özil’in lisansını çıkardı.

Fenerbahçe, yeni transfer Mesut Özil'in lisansını çıkardı.

Gaziantep FK Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, Galatasaray maçının kendileri için çok zor bir maç olacağını ve galibiyet için savaşacaklarını söyledi. Sa Pinto, dün takımdan ayrıldığını duyurduğu Junior Morais’in takımda kalmaya devam edeceğini de açıkladı.

Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, Süper Lig'in 22. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Şehitkamilli sporcular milli takım seçmelerinde yüz güldürdü

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları'nda adeta başarıdan başarıya koştular.

Gaziantep FK’nın ilk yarı karnesi

Süper Lig'in ilk yarısını 35 puanla dördüncü sırada tamamlayan Gaziantep Futbol Kulübü, 20 maçlık periyodu 3 yenilgiyle kapatarak, ligin en az mağlup olan takımı unvanının da sahibi. Gaziantep ekibi, sahasında yenilgi yüzü görmeyen tek takım olarak da zirvede yer aldı.

Gaziantep FK uzatmalarda yıkılıyor

Süper Lig'in ilk yarısını 35 puanla dördüncü sırada tamamlayarak dikkat çeken takımlardan biri olan Gaziantep Futbol Kulübü, ligin ilk yarısında oynadığı 4 maçta son saniyelerde yediği gollerle hem galibiyeti kaçırdı hem de toplam 8 puan kaybetti.

Kubilay Aktaş Gaziantep FK'den ayrıldı

Y. Denizlispor, Gaziantep FK'da forma giyen genç oyuncu Kubilay Aktaş ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Gaziantep FK’da Ricardo Sa Pinto dönemi

Gaziantep Futbol Kulübü, Portekizli Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki buçuk yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Gaziantep FK, Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto ile anlaşmaya vardı.

Gaziantep FK, Teknik Direktör Ricardo Sa Pinto ile anlaşmaya vardı.

Bilal Başacıkoğlu Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor ile yollarını ayıran Bilal Başacıkoğlu'nu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Gaziantep FK'da karlı idman

Profesyonel Futbol Takımımız, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Toplam 1040 haber.