Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK, son 5 yıldaki en kötü sezon başlangıcına imza attı

Gaziantep Futbol Kulübü son 5 yılda ilk kez, çıktığı ilk 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Geçtiğimiz sezon ilk 5 maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak, 10 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu yıl çıktığı ilk 5 maçta sadece 4 puan topladı.

Gaziantep FK'dan Hatay'a bağış

Hatay'dan gelen orman yangınları sonrası fidan bağışı başlatıldı

Mirallas’ın transferi dünya basınında büyük yankı uyandırdı

Gaziantep Futbol Kulübü'nün transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Kevin Mirallas'ın transferi dünya genelinde büyük yankı uyandırdı. Gaziantep FK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi de yaptığı açıklamada bir Gaziantepli olarak transferin etkisinden gurur duyduklarını ifade etti.

Türkiye yol bisikleti şampiyonası sona erdi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Gümüşhane'de yapılan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası'nda gösterdiği performansla göz doldurdu, Gazi şehri gururlandırdı.

Gaziantep FK, Kevin Mirallas’ı baklava ile karşıladı

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Gaziantep FK flaş bir transfere imza attı. Kırmızı-siyahlılar, Belçikalı futbolcu Kevin Mirallas'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Başkan Kılıç’tan kadın hentbol takımına destek

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Türkiye Hentbol Kadınlar 1'nci Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımını tebrik ederek takıma her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Mehmet Büyükekşi: "Sumudica’ya ve takımımıza güveniyoruz"

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Teknik Direktör Marius Sumudica ve takımlarına güvendiklerini söyledi. Büyükekşi ayrıca Sumudica'nın futbol tutkusunu en derinden yaşadığını ifade etti.

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Trabzonspor'u konuk ediyor

Gaziantep FK' nın, Süper Lig'in 4'üncü haftasında bugün saat: 20.00 evinde konuk edeceği Trabzonspor karşılaşma için Gaziantep'e geldi.

Eski milli futbolcu Emre Aşık’tan şok açıklamalar

Eski milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık ile arasında yaşanan ve gündeme oturan konularla ilgili açıklama yaptı. Evlilik birliği içerisinde evliliğin kumpas olduğunu göremediğini ifade eden Aşık, 'Allah'a bir can borcum var. Allah'tan başka kimseden korkmuyorum' ifadelerini kullandı.

Adam Voleybol’da tempo arttı

TVF Kadınlar Voleybol 1. Lig'in de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan Adam Voleybol yeni sezon hazırlıklarında tempoyu arttırdı. Baş antrenör Şükrü Çobanoğlu yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertliler hafta sonu İstanbul'da Fenerbahçe ile hazırlık maçları oynayacak.

Şampiyonada dereceye girdi milli takıma seçildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sporcusu Bilal Bayramoğlu Gençler ve Büyükler Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışması'nda 3'üncülük kürsüsüne yerleşerek ülkeyi yurt dışında temsil etmeye hak kazandı.

Gaziantep Trabzonspor maçının hakemi açıklandı

Gaziantep FK'ın Trabzonspor'la karşılaşacağı maça Aydınus atandı

Gaziantep FK Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan kırmızı-siyahlı futbolcu Kana Bıyık, Biz elimizden geldiğince yüreğimizle savaşarak, puanları toplamaya çalışacağız dedi.

Marius Sumudica’dan şok eden menajer açıklaması!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 'Türkiye'den iki menajer, para kazanmak için sundukları kötü oyuncular hakkında yönetime iyi yorum yapmam için bana 50 bin Euro teklif ettiler' dedi.

Şahinbey Ampute finalde

Bitlis'te oynanan Türkiye Kupası karşılaşmalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Trabzon Ortahisar Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 yenerek finale çıktı.

Sumudica: acilen transfer istiyorum

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, ligin ilk iki haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ve bunun sebebinin eksik kadro olduğunu vurgulayarak, Takımımda sadece 16 oyuncu var ve başarısızlıkta ilk sorumlu ben olacağım. O yüzden acilen transfer istiyorum dedi. Özellikle Denis Alibec transferini çok arzuladığını söyleyen Sumudica, diğer takımların nasıl transfer yaptıklarını ise anlayamadığını belirtti.

Gaziantep FK başkanlığına sürpriz aday

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin devre arasında başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Gaziantep'te tiyatro sanatçılığı yapan Orhan Uslu adaylığını açıkladı.

55 yıl sonra Süper Lig’e çıkan takımların tamamı ilk haftada kazandı

Süper Lig'in ilk haftasında ligin yeni ekipleri Karagümrük, BB Erzurumspor ve A. Hatayspor, rakiplerini mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Süper Lig'de en son 1965-1966 sezonunda lige yeni yükselen takımların hepsi ilk haftada kazanmıştı ancak bu sezonda da lige yalnızca Vefa tek takım olarak çıkmıştı.

Süper Lig’de ilk haftanın ardından

Süper Lig'in ilk haftası geride kalırken, ligin yeni takımları Fatih Karagümrük, Hatayspor ve BB Erzurumspor galibiyetle başlangıç yaptı. Haftanın en golcüleri Radamel Falcao ile Oltan Karakullukçu olurken, en gollü maçta ise Göztepe, Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.

Toplam 1040 haber.