Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te tramvayın arkasına tutunan iki çocuk canlarını hiçe saydı

Gaziantep'te hareket halindeki tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yapan iki çocuk, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk ölümden döndü

Şanlıurfa'da komşuya gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki kız çocuğuna sokak köpekleri saldırdı. Saldırı sonucu vücudunun çeşitli yerleri parçalanan ve çok derin yaralar oluşan çocuk Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınırken baba duruma tepki gösterdi.

Kuş tartışması silahlı kavgaya dönüştü: Dede ile torun yaralandı

Gaziantep'te iki genç arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sonrası gençlerden biri ile dedesi yaralandı.

Başkasının yerine ehliyet sınavına giren şahıs yakalandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde başkasının yerine ehliyet sınavına giren şahıs şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yakalandı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli ve yerine sınava giren şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te gençler arasında kuş meselesi yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin hayatını kaybetti.

Gaziantep'te sokakta çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki grup sandalye ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Gaziantep'te iş yerinde kavga: 3 gözaltı

Gaziantep'te bir iş yerinde 2 gurup arasında çıkan sopalı kavgaya bulaştığı belirlenen 3 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

3 yaşındaki Lina Nazlı'nın katil zanlılarının tutukluluk halinin devamına karar verildi

Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın katil zanlıları 4. kez SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Cumhuriyet Savcısı sanıkların tutukluluk hallerinin devamını ve eksik evrakların giderilmesini talep etti. Duruşma 21 Mart tarihine erteledi.

MİT, Peyman Bagok kod adlı Hülya Mercen’i etkisiz hale getirdi

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) 9 askerin şehit edildiği Irak'ın Metina bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla, terör örgütünün sözde sorumlularından Hülya Mercen'i etkisiz hale getirdi

Karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

Gaziantep'in Araban ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

Terör örgütü propagandası yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG propagandası yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Oto sanayi esnafı ile müşteriler arasında silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Gaziantep'te oto sanayi sitesinde esnaf ile müşteriler arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs noktasına sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, memleketi Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı sonrası baba Süleyman ile anne Hatice Gün, şehit oğullarına tabutunu öperek veda etti.

Gaziantep'te 303 şüpheliye kaçakçılıktan işlem yapıldı

Gaziantep'te Aralık ayında yapılan kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda kaçak malzeme ele geçirilirken 303 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Suriye’nin kuzeyindeki sızma girişimi engellendi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı.

Bakan Güler ve TSK Komuta Kademesi şehit askerler için düzenlenen törene katıldı

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerler için 23. Piyade Tümen Komutanlığında düzenlenen törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve beraberindeki Kuvvet Komutanları katıldı.

MİT’in çökerttiği DEAŞ hücresinde İsrail izi

Yılbaşında Türkiye'deki sinagog ve kiliseler ile Irak Büyükelçiliği'ne saldırı hazırlığı yaparken MİT unsurları tarafından çökertilen 32 kişilik DEAŞ hücresinde dikkat çeken İsrail izine rastlanıldı. Örgütün Türkiye yapılanmasında yer alan ve hücrenin en kilit halkasını oluşturan 'Ebu Leys' kod adlı Muhammad Hilaf İbrahim İbrahim'in üzerinden üzerine not yazılmış İsrail parası çıktı.

Gaziantep'te kundaklanan dükkan küle döndü

Gaziantep'te kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kundaklanan iş yeri küle dönerken içeride bulunan eşyalar ise kullanılamaz hale geldi.

Ünlü oyuncu Halil Ergün’ün kaza yaptığı anların görüntüsü ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz aylarda Şişli'de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek, yan şeritteki bir araca çarpıp, kaldırıma çıktı. Ergün'ün yaşadığı kaza anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Toplam 4339 haber.