Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün şehit oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün şehadet haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit sayısı 9’a yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harektı bölgesinde devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğünü ve şehit olan asker sayısının 9'a yükseldiğini açıkladı.

Niğdeli şehit Batur’un ailesine acı haber verildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 8 askerden birisi olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un şehadet haberi memleketi Niğde'de yaşayan ailesine ulaştı.

MSB: “Şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı 8’e yükselmiştir”

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Pençe-Kilit Harektı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin daha şehit olduğunu ve şehit sayısının 8'e yükseldiğini açıkladı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit sayısı 6 yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 askerin daha şehit olduğunu açıklarken, şehit sayısı 6'ya yükseldi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Sosyal medyada ‘provokatif amaçlı’ yayım yapan hesaplar hakkında yasal işlemler yapılacak"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Sosyal medyada 'provokatif amaçlı olarak' yayım yapan hesaplar hakkında yasal işlemler yapılacaktır' dedi.

Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade verdi: "Ben babamla parasal konuları konuşmam, benim evim ayrı kasam ayrı"

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasına devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim dedi.

MSB: "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin yaralandığını açıkladı.

Kaçak göçmen çalıştıran işletmeye 8 milyon 268 bin TL cezai işlem

Gaziantep'te kaçak göçmenleri çalıştırdığı ve barınma imkanı sağladığı tespit edilen işletmeye 8 milyon 268 bin TL cezai işlem uygulandı. İşletme sahipleri hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

15 yaşındaki çocuğu öldüresiye darp ederek yol kenarına attılar

Gaziantep'te 2 şahıs, çocuklarını darp ettiğini iddia ettikleri 15 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu öldüresiye darp ederek sokağa attı. Olay sonrası ağır yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan şahıslar ise tutuklandı.

Gaziantep'te 12 hırsızlık olayının faili 2 kişi yakalandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 11 oto hırsızlığı ve 1 inşaattan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 2 şüpheli, polis ekiplerinin 120 saat süren kamera incelemesi sonucunda yakalandı.

"Fatih Terim Fonu" davasının ikinci duruşması başladı

Yüksek kr getirili Fatih Terim Fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ikinci duruşması başladı.

Dur ihtarına ateşle karşılık veren firari hükümlü yakalandı

Gaziantep'te durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen şahıs, ekiplere ateşle karşılık vererek kaçtı. Ekiplerin takip çalışmaları sonucu saklandığı adreste yakalanan şahsın kasten öldürme suçunda 24 yıl kesinleşmiş cezası bulunduğu tespit edildi.

4 ayrı evde hırsızlık yapan 2 şüpheli jandarmadan kaçamadı

Gaziantep'te Jandarma ekipleri tarafından 4 ayrı evden nakit para çalarak hırsızlık suçunu işlediği tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Aracında silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te, aracıyla evinden işine giderken silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Gaziantep'te DEAŞ üyesine şafak operasyonu

Gaziantep'te DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 1 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te motosiklet hırsızı 2 kişi tutuklandı

Gaziantep polisi tarafından motosiklet çaldığı tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Deprem soruşturmasında tutuklanan eski belediye başkanı tahliye edildi

Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin hayatını kaybettiği Nurdağı ilçesindeki Emek Apartmanı'na ilişkin davada tutuklu sanıklardan eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak tahliye edildi.

Yorgun mermi kurbanı şahsın zanlısı 4 ay sonra yakalandı

Gaziantep'te, motosikletiyle seyir halindeyken başına yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Murat Sever'in katil zanlısı, 4 ay süren çalışmanın ardından tespit edilerek yakalandı. Yakalanan zanlı tutuklandı.

Toplam 4339 haber.