Asayiş

Asayiş Haberleri

Jandarmadan çeşitli suçlardan aranan şahıslara dev operasyon: 85 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarda 85 aranan şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 41'i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Zehir tacirlerine 19 ilde operasyon: 45 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul başta olmak üzere 19 ilde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 45 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, yurt genelinde 3 bin 966 okul servisi aracına cezai işlem uygulandığını bildirdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde denetlenen 112 bin 241 okul servisi aracından 3 bin 966'sına ceza kesildiğini duyurdu.

Gaziantep polisinden düğünlerde maganda uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü evlenen çiftlerin mutlu günlerinde ziyaret ederek düğün konvoyları, silah kullanımı ve gürültü kirliliği konusunda uyararak hatırlatmalar da bulundu.

Tıra çarpmamak için manevra yapan yolcu servisi kayalık alana çarptı: 1 yaralı

Gaziantep'te, bir anda yön değiştiren önündeki tıra çarpmamak için ani manevra yapan yolcu servisi, direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra yol kenarındaki kayalık alana çarparak durabildi. Kazada servis aracı sürücü yaralandı.

Gaziantep'te 19 suç kaydı bulunan firari, şafak operasyonuyla yakalandı

Gaziantep'te, iki ayrı kasten yaralama olayının firari faili olan ve 19 ayrı suç kaydı bulunan şahıs, saklandığı adrese düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.

Silahlı kavgada öldürülen genç defnedildi

Gaziantep'te sözlü tartışma yaşadığı şahıs tarafından öldürülen 19 yaşındaki Mehmet Emre Yeter'in cansız bedeni, adli tıpta tamamlanan işlemlerinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından defnedildi.

Drift attı, cezası ağır oldu: Otomobil trafikten men edildi

Gaziantep'te cadde üzerinde drift atan sürücüye 20 bin 342 lira cezai işlem uygulandı. Aracın drift attığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Jandarmanın 'maganda' operasyonunda çok sayıda silah ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince bağ evleri, düğün, nişan, uğurlama gibi eğlence alanlarında silahla havaya ateş açılması olaylarına yönelik çalışmalarda çok sayıda tüfek, tabanca ve mermi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 44 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Nizip'te bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga anları kamerada

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir buçuk ay önce 2 çocuk babası fırıncı esnafı Abdullah Şavak'ın ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga anlarına ait güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, kavga sırasında bir gencin Şavak ve kardeşini bıçaklama ve 2 kardeşin kanları içerisinde yere yığılma anları yer aldı.

Gaziantep'te husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te sözlü tartışma nedeniyle daha önce husumetli olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.

Feci kazada hayatını kaybeden sağlıkçının eşinden şoföre verilen cezaya tepki

Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen ve aralarında İHA muhabirleri, sağlık personelleri, itfaiye erleri ile sivil vatandaşların da bulunduğu 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs kazasına ilişkin davada karar verildi. Sanık otobüs şoförü Abdulkadir Memiş 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken kazada ölenlerin yakınları verilen karara tepki gösterdi.

İHA muhabirlerinin de öldüğü TAG Otoyolu'ndaki feci kaza ile ilgili davada karar açıklandı

Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen, İHA muhabirleri Muhammet Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile birlikte toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza ile ilgili otobüs şoförü Abdulkadir Memiş'in yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, duruşmada 'tek kusurlu ben değilim' diyen sanık otobüs şoförü Abdulkadir Memiş'i 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı

Gaziantep'te bir motosiklet sürücüsü, trafikte seyir halindeki bir başka aracın camına tutunarak metrelerce ilerledi. Motosikletlinin tehlikeli yolculuğu ise başka sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Gaziantep'te trafik kurallarını ihlal eden 50 sürücüye ceza

Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç kullanan 10 sürücü ile çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 40 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te tabanca ve tabanca malzemeleri ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'te polisin düzenlediği operasyonda 2 adet namlusu açık tabanca ile çok sayıda tabanca malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te iki grup arasında yan bakma kavgası: 1'i ağır 2 yaralı

Gaziantep'te, iki grup arasında gündüz saatlerinde yan bakma nedeniyle yaşanan tartışma gece saatlerinde silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavga sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Depremde yıkılan ve 25 kişiye mezar olan bina ile ilgili eksik ve hatalı proje iddiası

Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 25 kişinin hayatını kaybettiği İslahiye ilçesindeki Gözde Apartmanı'na ilişkin iddianame kabul edildi. İddianamede, eksik ve hatalı proje yaparak binanın yıkılmasına neden olduğu öne sürülen 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis talep edildi.

Gaziantep'te yakalanan 151 hırsızlık şüphelisinden 57'si tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince çeşitli hırsızlık olaylarına yönelik operasyonlarda 151 şüpheli yakalandı. Yakalanan şahıslardan 57'si tutuklandı.

Toplam 4334 haber.