Asayiş

Asayiş Haberleri

MİT, PKK sözde Suriye genel asayiş sorumlusunu etkisiz hale getirdi

MİT, terör örgütü PKK'nın sözde Suriye genel asayiş sorumlusu, 2007'deki Dağlıca saldırısının planlayıcısı Müzdelif Taşkın'ı, Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.

Osmaniye-Gaziantep karayolunda hatalı sollama kaza getirdi: 8 yaralı

Osmaniye-Gaziantep karayolunda hatalı sollama yapan otomobil, servis aracına çarptı. Kazada yan yatan servisteki 8 kişi yaralandı.

Aynı daire onlarca kişiye satıldı, ev sahibi olma hayalleri suya düştü

Gaziantep'te bir inşaat firması, yaptığı binalardaki dairelerin her biri için onlarca vatandaşla sözleşme yaptıktan sonra daireleri başka şahıslara sattı. Para vererek sözleşme imzalayan ancak evsiz kalan 400 vatandaş, yaptıkları basın açıklamasında hem hayallerinden hem de yılların birikimi paralarından olduklarını iddia etti.

Otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole devrildi, 3 kişi yaralandı.

Çok sayıda hırsızlık ve silahlı yağma şüphelisi yakalandı

Gaziantep'te çok sayıda kapkaç, motosiklet hırsızlığı ve silahlı yağma olayının şüphelisi yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıyan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te kuralları ihlal eden araç sürücülerine ceza yağdı

Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç kullanan 24 sürücü ile çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 46 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te yapılan uyuşturucu operasyonlarında bir miktar uyuşturucu ve 3 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, 8 şüpheli ise yakalandı.

Seyir halindeki servis aracı yandı

Gaziantep'te bir servis aracı seyir halindeyken aniden alev alarak kullanılamaz hale geldi.

Asrın felaketi iki şoku birden yaşattı, 3 kilo altın bulunan kasası ortadan kayboldu

Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Emre Apartmanı'nda Ayşe Pınar Karayılan iki şoku birden yaşadı. Karayılan'ın, 17 yıldır bir bankanın kasasında bulunan 3 kilo altın ve ziynet eşyası, binanın depremde yıkılması ile kayboldu. Depremin ardından geçen 8 ayda pek çok müşterinin altınları ve ziynet eşyaları bulunurken, Ayşe Pınar Karayılan'ın kasasındaki değerli eşyaların izine ise rastlanmadı.

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine şok operasyon

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik şok operasyon başlatıldı. Toplam 54 ekipten oluşan 200'ün üzerinde polisin katımıyla 22 adrese koçbaşı ile baskın yapılırken, bir evdeki kamera sistemi dikkat çekti.

36 yıl hapis cezası bulunan şahıs şafak vakti yapılan operasyonla yakalandı

Gaziantep'te 20 ayrı suçtan toplam 36 yıl 8 ay 8 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, şafak vakti yapılan operasyonla birlikte kıskıvrak yakalandı.

İki kız çocuğuna markette öldüresiye dayak kamerada

Gaziantep'te iki kız çocuğu, ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından markette öldüresiye darp edildi. Kız çocuklarının vazo ile kafalarına vurulma, tekme, tokat ve yumruklu saldırıya uğrama anları marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kız çocuklarının annesi ve ağabeyi, olaydan sonra saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Gaziantep'te aile vahşeti: 2 ölü 4 yaralı

Gaziantep'te bir şahıs, evde yaşanan tartışma sonrası boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra 3 çocuğu ve evde bulunan komşusunu yaraladı. Cinnet getiren şahıs, daha sonrasında ise cami avlusunda kafasına sıkarak intihar etti.

Gaziantep'te 4 milyon liralık taklit ürün ele geçirildi

Gaziantep'te, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 4 milyon 160 bin lira olan 32 bin adet taklit ürün ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 11 gözaltı

Gaziantep'te 10 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 16 bin 810 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 11 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Devrilen akaryakıt yüklü tankerin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'in Nizip ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra devrilen akaryakıt yüklü tankerin sürücüsü hayatını kaybetti.

Gaziantep'in tarihi mahallesinde huzur güven uygulaması: 3 gözaltı

Gaziantep'te tarihi Bey Mahallesi'nde yapılan huzur-güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te 'yeşil altın' denetimlerinde 108 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından hasat sezonu boyunca 'yeşil altın' olarak adlandırılan Antep fıstığı hırsızlarına yönelik yapılan denetim ve operasyonlarda gözaltına alınan 370 kişiden 108'i tutuklandı.

Depremde 45 kişiye mezar olan bina ile ilgili şok iddianame

Gaziantep'te, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği İslahiye ilçesindeki Zaman Apartmanı'na ilişkin iddianame kabul edildi. İddianamede, binanın donatı detaylandırması yetersizliği, eksik ve hatalı proje ile malzeme kalitesizliği nedeniyle yıkıldığı vurgulanarak tutuklu sanık hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Toplam 4334 haber.