Asayiş

Asayiş Haberleri

MSB: “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Uzm. Çvş Recep Parlak'ın şehit olduğunu açıkladı.

Kazada şehit olan polisin naaşı törenle memleketine uğurlandı

Gaziantep'te şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan yunus polisi Emirhan Şimşek'in naaşı, düzenlenen törenle memleketi Hatay'a gönderildi.

Sahte KKTC ehliyeti düzenleyip satarak kazanç elde eden çeteye operasyon: 9 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekipleri, düzenledikleri sahte KKTC ehliyetlerini yaklaşık 280 bin TL karşılığında satarak resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara operasyon yaptı. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Şüpheli motosikleti kovalayan yunus polisleri kaza yaptı: 1 şehit

Gaziantep'te motorize yunus polisleri, şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yaptı. Feci kazada ağır yaralanan yunus polisi Emirhan Şimşek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Instagram şifresi yüzünden canına kıydı

Gaziantep'te Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan bir genç kız, 4. kattan atlayarak canına kıydı.

PKK elebaşı hakkında açıklamalar yapan Merdan Yanardağ’a 2 yıl 6 ay hapis cezası

Bir televizyon kanalında terör örgütü PKK elebaşına ilişkin açıklamaları nedeniyle hakim karşısına çıkan Merdan Yanardağ'ın yargılandığı davada ilk celsede karar çıktı. Mahkeme, Yanardağ'ı 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırarak tahliyesine karar verdi.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon lira olan 60 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Operasyon sonucu 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te trafik uyarı işaret levhası hırsızlığı kamerada

Gaziantep'te trafik uyarı işaret levhasını çalmak isteyen şahıs sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki hırsızlık yöntemi pes dedirtti. O anlar ise vatandaş cep telefonu kamerasına yansıdı.

Irak’ın kuzeyine düzenlenen iki ayrı hava harekatı ile 36 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından son üç gün içinde Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen iki ayrı hava harekatında 36 hedefin imha edildiği açıklandı. Harekatta tanker uçakları ve Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı ile İHA'lar da görev aldı.

Yesemek için mahkeme o karara 'dur' dedi

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Yesemek Açık Hava Müzesi ve Heykel Atölyesi'nin tarihi dokusuna zarar verdiği gerekçesiyle sulama kanalı inşaatının akıbetini belirleyecek karar Gaziantep İdare Mahkemesinden geldi. Raporda, Yesemek'in sulama göleti projesi nedeniyle risk altında olduğu, projenin durdurulması gerektiği ve bu zamana kadar yapılan çalışmaların rehabilitasyon ile tersine çevrilmesi gerektiği bildirildi.

Gaziantep'te bir ayda 200 zehir taciri tutuklandı

Gaziantep'te Eylül ayı içerisinde düzenlenen çok sayıda uyuşturucu operasyonunda bin 827 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 200 şüpheli tutuklandı. Operasyonlar sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Otobanda otomobil tıra arkadan çarptı: 1 yaralı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde seyir halindeki otomobilin aynı yönde giden tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

TAG Otoyolu’nda otomobil şarampole devrildi: 1’i ağır 3 yaralı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Eşini öldürdükten sonra 'intihar etti' diyen sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Dağlıca saldırının planlayıcısı teröristin öldürülmesi Dağlıca şahidinin anne ve babasını duygulandırdı

Dağlıca'da askerlerin şehit edilmesi emrini veren teröristin MİT operasyonu ile etkisiz hale getirilmesinin ardından Dağlıca'da şehadete eren Şehit Piyade Komando Er Mehmet Cücük'ün annesi Yeter ve babası Cabbar Cücük duygularını İHA'ya anlattı.

Jandarmadan göçmen organizatörlerine operasyon

Gaziantep Jandarma Komutanlığınca yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen 6 göçmen yakalandı. Yakalanan kaçak göçmenlerin ülkeye girişini sağlayan 5 organizatör düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Gaziantep'te 170 kilogram skunk ele geçirildi

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 170 kilo 925 gram skunk ve 8 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan 152 sürücüye 215 bin TL para cezası

Gaziantep'te jandarma ekiplerince okul çevrelerinde yapılan huzur ve güven uygulamasında 152 sürücüye 215 bin 300 TL idari para cezası uygulandı. Uygulama ile 26 araç trafikten men edilirken çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.

Kız kaçırma meselesi kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında gece saatlerinde silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi silahla yaralandı.

Toplam 4334 haber.