Asayiş

Asayiş Haberleri

(ÖZEL) Gaziantep'te hastaya müdahale eden doktora saldırı

Gaziantep'te yakınını tedavi için hastaneye getiren 3 şahıs, hastaya müdahale eden doktoru darp etti. Olay sonrası saldırıya uğrayan doktor iş göremezlik raporu alırken hastane acil servisi bir süre hizmete kapatıldı.

Gaziantep'te huzur-güven uygulamasında 9 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep'te 56 ekipten oluşan 126 polisin katılımıyla yapılan huzur-güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı. Uygulama sonucunda trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 29 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulanarak 1 araç trafikten men edildi.

Gaziantep'te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı

Gaziantep'te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Depremde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı iddianamesi kabul edildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne neden olan Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede kabul edildi. İddianamede yer verilen bilirkişi raporunda binanın kolonunun eksik yapıldığı ve bir kolonunun da kesildiği ifade edilirken, 6 sanık hakkında 2 yıl 8'er aydan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edildi.

Gaziantep'te 8 kilo 550 gram skunk ele geçirildi: 2 gözaltı

Gaziantep'te bir evde yapılan aramalarda 8 kilo 550 gram uyuşturucu skunk maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'teki ağabey cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı

Gaziantep'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahsın ağabeyini öldürdüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde katil zanlısı kardeşin, gece saatlerinde tedavi için kendisini ikna etmeye gelen ağabeyi Halil İbrahim Tanrıöver'i önce 2 el vücuduna ateş ederek, sonra da peşinden koşup kafasına sıkarak öldürme anları yer aldı. Katil zanlısı kardeşin olay sırasındaki soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

MİT, Irak’ın kuzeyindeki Sincar’da düzenlediği operasyonla PKK/KCK’nın sözde Sincar eyalet sorumlusu Mesut Celal Osman’ı etkisiz hale getirdi.

MİT, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla PKK/KCK'nın sözde Sincar eyalet sorumlusu Mesut Celal Osman'ı etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te siber suç operasyonu: 2 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te siber suçlara yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Gaziantep'te örtü yangını çıkaran şahıs kameraya anbean yakalandı

Gaziantep'te otluk alanı ateşe vererek örtü yangınına neden olan 3 şahıstan 1'i hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüpheli şahsın, otluk alanı yakma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te 18 kilo skunk ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'te bir iş yerinde yapılan aramalarda 18 kilo uyuşturucu skunk maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Vatandaşın telefonunu çalan yankesici yakalandı

Gaziantep'te bir vatandaşın telefonunu yankesicilik sureti ile çalan şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te vahşet: Ağabeyini uykuda öldürdü

Gaziantep'te psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, uykudaki ağabeyini 3 el ateş ederek öldürdü. Adli mercilere sevk edilen katil zanlısı tutuklandı.

Gaziantep'te 9 kilo metamfetamin ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'te bir adrese yapılan operasyonda 9 kilo metamfetamin ile 600 gram skunk ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep'te, 3 iş yeri ile 1 araçta yapılan aramalarda çok miktarda gümrük kaçağı sigara, nargile tütünü ve sahte alkol ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te DAEŞ operasyonu

Gaziantep'te DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te 4 ton sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerinde yapılan aramada 4 ton sahte deterjan ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin uyuşturucu madde ve kaçakçılık olaylarına yönelik operasyonlarında hakkında yasal işlem yapılan 34 şüpheli şahıstan 1'i tutuklandı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te 2 kilo 750 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep'te uygulama noktasında durdurulan ve narkotik dedektör köpeğin tepki verdiği araçta yapılan aramada güvercinlerin bulunduğu kutuların altına gizlenmiş 2 kilo 750 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 38 düzensiz göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı

Gaziantep'te illegal yollardan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen 38 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edilirken, göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı.

Toplam 4342 haber.