Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN öğrencilerinden adliye ziyareti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş'ın koordinesinde Gaziantep Adalet Sarayına giderek duruşma seyrine katıldılar.

GAÜN'de Türklerde ağırlık kaldırma kültürü eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Tarkan Tuzcuoğulları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı fitness antrenörlerine sporun ve fiziksel aktivitenin bir parçası olarak tarih boyunca var olan Türklerde ağırlık kaldırma kültürü konusunda eğitim verdi.

Yerel seçimler nedeniyle okullar 1 Nisan’da tatil edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildiğini açıkladı.

GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) öğrenim gören uluslararası öğrenciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

GAÜN öğrencileri üniversitelerini değerlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, üniversitelerini gerçekleştirilen çalıştayda değerlendirdi.

GKV'liler Arnavutluk Ulusal EYP Konferansı'nda

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji Uluslararası Bakalorya Diploma Programı C11A sınıfı öğrencileri Avrupa Gençlik Parlamentosu'nun Arnavutluk'ta düzenlediği Ulusal Konferansı 'Themis 2024' e katılarak kadın hakları, yaşlı hakları, engelli hakları ve uluslararası ilişkiler gibi çeşitli konularda ki görüşlerini gündeme taşıyarak sorunlara çözüm önerilerinde bulundular.

GİBTÜ'de 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele alındı. Öğrencilere iş bulma sürecinde etkili iletişim, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri gibi konularda pratik bilgiler verilerek iş dünyasına daha hazırlıklı adım atmalarına katkı sağlanmış oldu.

ECO4ALL Projesi'ne GAÜN'den araştırmacı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğretim Görevlisi Dr. Şehnaz Sakıcı, Avrupa Birliği Döngüsel Ekonomi Ağı için Herkes (ECO4ALL) Projesi'ne araştırmacı olarak kabul edildi.

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ortaöğretim kurumlarını ağırlıyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelinin yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı tanıtım etkinliklerinin bu dönemdeki konukları, Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GAİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Kız Teknik Anadolu Meslek Lisesi ve Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yangın Güvenliği eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere 'Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri' konulu seminer eğitimi verildi.

'Ramazan Gamecode Camp' etkinliği düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Teknogaraj Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından yazılım tutkunlarına yönelik Ramazan GameCode Camp etkinliği düzenlendi.

GAÜN Afrin Eğitim Fakültesi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma programı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türkçe Öğretmenliği Bölümü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

GAÜN'de 18 Mart Çanakkale Zaferi konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılı münasebetiyle konferans düzenlendi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Bilim ve Teknoloji haftası kutlandı

Kuruluşunun 60, yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, bu kez de geleceği tasarlamak için kolları sıvayarak Bilim ve Teknoloji Haftasını kutladılar. Bir birinden farklı projelerini görücüye çıkaran öğrencilerin tasarımları büyük alkış aldı.

GKV Özel Ortaokulu'nda Pi temalı kostüm tasarlama yarışması

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda Dünya Pi Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Pi Temalı Kostüm Tasarlama Yarışması' büyük ilgi gördü. Öğrencilerin özgün tasarımları dikkat çekerken bir birinden güzel tasarımlar görücüye çıktı.

GAÜN öğrencilerinden denetimli serbestlik müdürlüğüne teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş ve Öğr. Gör. Dr. Ali Balkan koordinesinde Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

Bakan Tekin: 'Müfredat çalışmalarındaki seyreltmeyle ilgili hususun önemli gerekçeleri var'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te öğretmenler ve okul yöneticileriyle iftar programına katıldı. Bakan Tekin, Müfredat çalışmalarındaki seyreltme ile ilgili hususun önemli gerekçeleri var dedi.

Bakan Yusuf Tekin: 'Bu merkez, Alev Alatlı misyonunun ve düşüncelerinin hayata geçmesine katkı sağlayacak'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Kuzeyşehir Alev Alatlı Eğitim ve Sanat Merkezi açılışına katıldı. Açılışta konuşan Bakan Yusuf Tekin, Burası Alev Alatlı misyonunu oluşturacak, Alev hocanın düşüncelerinin hayata geçmesine katkı sağlayacak dedi.

Bakan Yusuf Tekin: 'Okullarımızı eski zamanlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl hale getireceğiz'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulunda öğrenci ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğretmenlere geleneksel oyunlar sertifikası da dağıtan Bakan Tekin, Okullarımızın bahçelerini eski zamanlarda olduğu gibi cıvıl cıvıl hale getireceğiz dedi.

Toplam 848 haber.