Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te üçüz bebek sevinci

Gaziantep'te 2024'ün ilk üçüz bebekleri, Nizip Devlet Hastanesinde dünyaya gözlerini açtı. Baytekin çifti, üçüz bebeklerine Arda, Aras ve Ceren ismini verdi.

Şehitkamilli kadınlardan giyim kursuna yoğun talep

Şehitkamil Belediyesi tarafından Çamlıtepe Aile Merkezi'nde açılan giyim kursundan yararlanan kadınlar, öğrendikleri bilgiler sayesinde ihtiyaç duydukları kıyafetleri dikerek hem kendilerine hem de çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Hayalini kurdukları tasarımlara hayat veren kadınlar, istemeleri durumunda ürettikleri ürünleri satarak, aile ekonomisine katkı da sağlayabiliyorlar.

Muhtarlar kırsalda yapılan asfalt yollar için Şahin'e teşekkür etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kırsal mahalleleri ziyaret ederek yollara yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Gaziantep'te teröre lanet yürüyüşü yapılacak

Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, teröre karşı düzenleyecekleri "Teröre Lanet Yürüyüşü" etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

Tahmazoğlu yeni yılda görev başındaki kamu çalışanlarını yalnız bırakmadı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılının son gününde görev başında olan kamu çalışanlarını ve taksicileri ziyaret etti.

Gaziantep yeni yıla sessiz başladı

Gaziantep'te yeni yılın ilk gününde kent merkezine sessizlik hakim oldu.

Fadıloğlu, yeni yıl geleneğini bozmadı

Her yıl olduğu gibi 2024 yılına da saatler kala aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, görevi başındaki emniyet mensuplarını ziyaret ederek yeni yılı karşıladı. Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği noktalarda çeşitli hediyeler verdi, ikramda bulundu.

Gaziantep'te yeni yılın ilk bebeği dünyaya gözlerini açtı

Gaziantep'te 2024 yılının ilk bebeği yakın zamanda hizmete giren Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Yeni yılın ilk bebeği Mustafa Yıldız'ın ilk ziyaretçisi ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu.

2024 yılı Gaziantep'te coşkuyla kutlandı

Gaziantep'te binlerce vatandaş üniversite meydanında toplanarak, 2024 yılını kutladı.

Gaziantep'te yılbaşı gecesi 7 bin personel görev başında

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılına dakikalar kala görev başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Vali Çeber, yılbaşı gecesi çeşitli kurumlardan toplam 7 bin personelin görev başında olduğunu açıkladı.

Tahmazoğlu'ndan fahiş fiyatla satış yapan pazarcıya sert tepki

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, asgari ücret zammı sonrası fahiş fiyat artışlarına dur demek için zincir marketlerde ve pazarlarda zabıta ekipleri ile denetim yaptı. Tahmazoğlu, denetim sırasında, 100 liraya aldığı kestaneyi 180 liraya satan ve alış faturası göstermeyen pazarcıya sert tepki gösterdi.

Şahin: 'Birlik ve beraberlik ruhu ile yeniden ayağa kalkmak için gücümüzü ortaya koyduk'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziantep'te yeni yıl yoğunluğu

Gaziantep'te 2023 yılının son saatlerinde kentteki alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk yaşanıyor. Yılbaşı süsleri, hediyelik eşyalar, alışveriş listelerinin başında yer alıyor.

Türkiye Irak-İş Konseyi Başkanı Halit Acar: 'Ekonomi yönetimine güveniyoruz'

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında ekonomi yönetimine güvendiklerini söyledi.

ANKA'da yeni yıl kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde yeni yıl kutlaması gerçekleştirildi. Hastane duvarlarının süslendiği etkinlikte 2024 yılının herkese sağlık, barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunuldu.

Gaziantep'te Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak Mahalleler ve Saatler Açıklandı

Gaziantep'in farklı bölgelerinde 31 Aralık 2023 tarihinde planlanan elektrik kesintisi nedeniyle belirli mahallelerde elektrik tedariki kesintiye uğrayacak. Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan kesintiler, şu mahallelerde ve saatlerde yapılacak:

Büyükşehir, Taşlıca Malazgirt Mahallesi'nde ağaç dikimi yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşlıca Malazgirt Mahallesi'ndeki 3 bin 26 metrekarelik alana ağaç dikimi yapıldı.

Fadıloğlu, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

Kadooğlu'ndan yeni yıl mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yeni umutlar ve yeni hedeflerle yeni yıla girdiklerini söyledi.

Toplam 2424 haber.