Gündem

Gündem Haberleri

Mehmet Erdemoğlu ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu, ölümünün 17. yılında mezarı başında ailesi, yakınları, çalışanları ve vatandaşların katılımı ile Kur'an-ı Kerim okunarak anıldı.

Şef Tahir Tekin Öztan: 'Ateşin bulunmasıyla birlikte keşfedilen kebap insanlık tarihindeki en önemli yemektir'

Ateşin bulunmasının ardından tarihin en eski evrelerinde insanların eti pişirerek kebapla tanıştığını ifade eden Anadolu Mutfağını Araştırma Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Ünlü Şef Tahir Tekin Öztan, kebabın aynı zamanda insanların sosyalleşmesinde büyük rol oynadığını da sözlerine ekledi.

Dijital Köprü Anadolu Buluşmaları

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın çok hızlı bir değişim sürecinden geçtiğini belirterek, 'Dijitalleşme şirketlerin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Dijitalleşmeyi sağlayamayan şirketler ileride büyük sıkıntı yaşayacak' dedi.

Şahinbeyli öğrenciler Umre için ter döktü

Şahinbey Belediyesi tarafından 6'ncısı düzenlenen 'Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nda kutsal topraklara gitmek isteyen öğrenciler düzenlenen sınavda ter döktü.

Gazi Yarı Maratonu için bazı yollar trafiğe kapanıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gaziantep Valiliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Gazi Yarı Maratonu için şehir içinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Fadıloğlu, başarılı anne ve çocuklarını ödüllendirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi'nden yararlanan anneler ve çocuklarına yönelik düzenlenen Şehit Kamil'e Mektup ve Gaziantep Savunması isimli yarışmalarda başarılı olan anneleri ve çocukları ödüllendirdi.

Fadıloğlu, ailelerin dertlerine ortak oluyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak oluyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun sevgi gösterisiyle de karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Büyükşehir'den 25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep'in Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek.

GSO ile MEXT Teknoloji Merkezi arasında iş birliği protokolü

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi 'MEXT' Yönetici Direktörü Efe Erdem ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği protokolü de imzalandı.

Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri minik Ayhan'ın yaşamına dokundu

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezine gelen Ayhan Efe Özgür, satranç öğrenerek yaşama tutunuyor.

'Yol' Resim Sergisi sanatserverle ile buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından görücüye çıkan genç sanatçı Aslıhan Kuşoğlu Öztürk'ün eserlerinden oluşan 'Yol' sergisinin kapıları, 21 Aralık'a kadar ziyarete açık olacak.

Bin 300 profesyonel sporcu Gazi Yarı Maratonu'nda ter dökecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde düzenlenen 5. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı.

Kulvarlarda, başarı hikayesi devam ediyor

Türkiye Sutopu Federasyonu 2023 yılı planlı faaliyet programında yer alan U15 Kadınlar Türkiye Şampiyonası C Grubu Eleme Turu 1. Devre Müsabakaları sonrasında Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Bölge Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Ünlü şef Öztan'dan soğan kebabı önerisi

Anadolu Mutfağını Araştırma Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı ünlü Şef Tahir Tekin Öztan gribe karşı uyararak sofralarda bol bol soğan tüketilmesini önerdi.

Tahmazoğlu'ndan evlenen gençlere nikah sürprizi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi nikah salonunda nikahları kıyılan çifte sürpriz yaptı.

Fadıloğlu: 'Tüm başarılarda büyük bir emek ve çaba var'

Gençlere, kariyer planlaması ve meslek tercihleriyle ilgili çok önemli tavsiyelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, elde edilen tüm başarılarda büyük bir emek ve çabanın olduğunu vurguladı.

180 bin 17 Gazi torunu özel uçakla şehit topraklarını ziyaret etti

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında başlattığı 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' projesi çerçevesinde bugüne kadar 180 bin 17 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturdu.

SANKO Okulları yüzmede üç kupa kazandı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına organize edilen '2. Gazi Oyunları'nda üç kupa kazandı.

BAŞAK Traktör'e Asırlık Marka ödülü

BAŞAK Traktör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 100 Yıllık İşletmeler-Türk İş Dünyası'nın Asırlık Çınarları Projesi kapsamında 'Asırlık Marka' ödülüne layık görüldü.

Toplam 2415 haber.