Gündem

Gündem Haberleri

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KREDİ VE KREDİ KARTLARINA YENİ DÜZENLEMELER GETİRECEĞİZ

Bakan Şimşek : Kredi ve Kredi Kartlarına Yeni Düzenleme Getireceğini Açıkladı İşte Detaylar....

Tahmazoğlu'ndan üniversite öğrencilerine müjde

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor.

Gaziantep Üniversitesi'nde Yemek Ücretlerine Zam Geldi

Gaziantep Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin ucuz ve kaliteli yemek yiyebilmesi adına başlatılan kampanya da zamlara yenildi. Gaziantep Üniversitesi Merkezi Yemekhanesi’nde öğrencilerin 1 TL olan yemek ücreti, 15 TL’ye yükseldi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin'den bir ilk

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in talimatıyla her hafta cuma günü İl Başkanlığı Binası'nda 'Halk Günü' yapılmasına karar verildi. İlk Halk Günü buluşması ise 8 Eylül 2023 Cuma Günü İl Başkanı Murat Çetin başkanlığında Milletvekili Mesut Bozatlı'nın katılımı ile yapıldı.

Gaziantep'te çarşı pazarda okul kıyafeti yoğunluğu

Gaziantep'te okulların açılmasına saatler kala öğrenciler ve veliler okul kıyafeti satan mağazalara akın etti. Mağazalarda okul kıyafeti fiyatları ortalama 900 TL ile bin 200 TL arasında değişirken, okul kıyafeti almak için mağazaya gelen bir çocuğun 'haylazlık' planı ise tebessüm ettirdi.

Gaziantep Festival Park'ın yapımında sona yaklaşılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 hafta gibi kısa bir sürede yapımında sona gelinen Festival Park'ta son hazırlıkları yerinde inceleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremler sonrası projede 6 aylık gecikme olduğunu söyleyerek, '6 aylık işi 6 haftada yapıyoruz' dedi.

5. Etap hobi bahçeleri için kura çekimi yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5'inci etap 100 hobi bahçesi hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Deprem bölgesi Gaziantep'te kırtasiye yoğunluğu

Deprem bölgesi Gaziantep'te öğrenci ve veliler, okulların açılmasına 2 gün kala kırtasiye telaşına girdi. Yeni eğitim-öğretim döneminde bir öğrencinin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını giderebilmesi için ise ortalama 800 ila bin TL civarlarında bütçe ayırması gerektiği vurgulandı.

Fadıloğlu, Dülük Antik Kenti Keber Tepesi'nde incelemede bulundu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülük Antik Kenti Keber Tepesi Doliche yakasında devam eden kazı çalışmalarını inceledi. Başkan Fadıloğlu, Kazı Başkanı Almanya Münster Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Michael Blömer ve Arkeolog Dr. Dilek Çobanoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şehitkamil'den dar gelirli ailelere gıda yardımı desteği

Şehitkamil Belediyesi, Eylül ayı içerisinde 3 bin 250 dar gelirli aileye gıda yardımında bulundu.

Şahinbey'den Özbekistan'a uzanan kardeşlik

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Koordinasyonunda bir araya gelen Şahinbey Belediyesi ve Özbekistan'ın Tirmiz Belediyesi kardeş belediye protokolü imzaladılar.

Gaziantepliler Dikkat! Elektrik kesintisi olacak...

İşte, Gaziantep'te yarın (7 Eylül Perşembe) uygulanacak elektrik kesintisi programı...

Geleceğin şampiyonları ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi, Hamleni Yap Projesi çerçevesinde 2023 Yaz Spor Akademileri'nde eğitim alan çocuklara akıl dolu bir yaz tatili deneyimi yaşattı. Satranç ve akıl-zeka oyunları branşlarında eğitim gören başarılı kursiyerler, Geleceğin Şampiyonları Buluşuyor Programı'nda sertifikalarını aldılar.

Gaziantep Büyükşehir, deprem sonrası binlerce vatandaşa temas etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından binlerce depremzedenin ihtiyaçlarını karşıladı.

Muhtarlardan Fadıloğlu'na hizmet teşekkürü

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

5 teşekküre 1 bisiklet

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek, 5 teşekkür getiren öğrencilerin bisiklet sahibi olacağını duyurdu.

Şahinbey Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı.

Gaziantep'te 112 Acil Sağlık ekipleri 8 ayda 130 bin vakaya müdahale etti

Gaziantep'te 112 Acil Sağlık ekipleri, 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 130 bini aşkın vakaya müdahale etti. Günlük ortalama bin çağrı alan 112 Acil Sağlık ekipleri, bu çağrılardan vakaya dönüşen 600-700 civarında olaya ilk müdahaleyi yaparak ilgili sağlık kuruluşlarına ulaştırdı.

Şahinbey'den Nizip'e yakışacak dev tesis

Şahinbey Belediyesi, önemli bir projeye daha imza atarak Nizip Nikh Salonları'nın temel atma törenini gerçekleştirdi.

Toplam 2400 haber.