Gündem

Gündem Haberleri

Deprem stresi sakat doğumları arttırdığı iddiası

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde asrın felaketi sırasında 2 aylık hamile olan inek, gözleri olmayan, dört kulağı ve tek burun deliği bulunan buzağı doğurdu. Bölge halkı bu durumu hayvanların deprem stresi yaşamasına bağlarken, veteriner hekim ise buzağının anomali rahatsızlığı bulunduğunu açıkladı. Anne ineğin engelli yavrusuna ilgisi ise hem dikkat çekti hem duygulandırdı.

Fadıloğlu, ailelerin taleplerini dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Ailelerle sohbet eden Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Şahinbey Belediyesi'nin destekleri ile hayvancılık gelişiyor

Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Bayramlı Köyü'nde hayvan desteğinde bulunduğu Dal ailesine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyaret etti.

HKÜ, Şahinbey Kitap Günleri'nde kitap tutkunları ile buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, 'Kitap hayattır, hayat kitaptır' temasıyla Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ve kapılarını 6.'ncı kez kitap dostlarına açan Şahinbey Kitap Günleri'nin sergi alanındaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini topladı.

56 yıldır kimliksiz yaşıyor

Gaziantep'te yaşayan 56 yaşındaki Mehmet Karataş, tüm hayatını kimliği olmadan geçirdi. Resmi kaydı olmayan Karataş, yıllardır kimlik alabilmek için mücadele ediyor.

Gaziantep büyükşehir anne adayları için 5 milyon litre süt dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yıldır aralıksız devam ettirdiği Anneye Süt Bebeğe Can Projesi ile anne adaylarına 5 milyon 95 bin 512 litre süt dağıtıldı.

Bakan Işıkhan: 'İstihdam sayımız 31 milyon 686 bine yükseldi, işsiz sayısı yüzde 9,2'ye geriledi'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Gaziantep teşkilatı bir araya geldiği programda, 'İstihdam sayımız 31 milyon 686 bine yükseldi, işsiz sayısı yüzde 9,2'ye geriledi' dedi. Bakan Işıkhan, emekli maaşları için de gereken adımları atacaklarını açıklayarak yılbaşını işaret etti.

Üniversite öğrencileri, D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni inceledi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete sunulan D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni yerine inceledi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinliğe katılan öğrencilere yapıyla ilgili teknik bilgiler verdi.

Şahin, gençlere yönelik yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu

Gençlik Girişim ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Satıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Hemşeri dernekleri GTO Başkanı Yıldırım ile bir araya geldi

Gaziantep'te yerleşik hemşeri derneklerinin başkanları, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım ile bir araya geldi.

Tahmazoğlu'ndan kitap fuarına davet

Şahinbey Belediyesi, 14-22 Ekim tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temasıyla düzenleyeceği altıncı kitap fuarında 118 yayınevi ve 70 seçkin yazarı kitap dostları ile buluşturacak.

Gaziantep'te bin 725 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye tamir edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Akülü ve Tekerlekli Sandalye Tamir Bakım Atölyesi, bin 725 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalyenin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en büyük Geleneksel Spor Merkezi açılıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Gaziantep'e kazandırdığı dev projelerinden olan Geleneksel Spor Merkezi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Başkan Tahmazoğlu 'Bu ay içerisinde inşallah buranın açılışını gerçekleştireceğiz. Şu an son rötuşları yapıyoruz eminim ki burası çocuktan genci yaşlıya kadar herkese hizmet verecek' dedi.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (11 Ekim 2023 Çarşamba) uygulanacak elektrik kesintisi programı.

Yolda bulduğu yaralı tilkiyi evine götürerek besledi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oturan Hikmet Keş, bulduğu yaralı tilkiyi, evine götürerek 2 gün besledikten sonra Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Büyükşehir'in yazılım eğitimlerinde başarılı olan öğrenciler istihdam edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne (GBB) bağlı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) iş birliğiyle başlatılan yazılım eğitimi tamamlandı.

Tahmazoğlu, Kars'ta okuyan Şahinbeyli öğrencilerle buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep dışında eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencilerini bulundukları şehirlerde ziyaret etmeye devam ediyor.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (05 Ekim Perşembe) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Anadolu Basın Birliği'nden gazetelere teknik destek

Anadolu Basın Birliği Genel Merkezi, Basın İlan Kurumu'nun trafik şartlarını sağlamaları konusunda Anadolu'daki gazete ve internet sitelerine teknik destek veriyor.

Toplam 2400 haber.