Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te 65 yaş üstü vatandaşlar ulaşım hizmetinden memnun

Ankara'da özel halk otobüslerinde 65 yaş üzeri vatandaşların otobüslere alınmaması hususunda yaşanan tartışmalar devam ederken, Gaziantep'te ücretsiz taşıma hizmetinden yararlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, bu durumdan memnun olduklarını dile getirdi.

Fadıloğlu: 'Ailemizin meselesi, bizim meselemizdir'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi'nden yararlanan yetim anneleri ve çocuklarını evlerinde ziyaret etti. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Tütün mamulleri piyasasında faaliyet gösteren firmaların dağıtım araçları beyaz renkte olacak

Tarım ve Orman Bakanlığının, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, tütün mamulleri piyasasında faaliyet gösteren firmaların dağıtım araçlarının beyaz renkte olması zorunlu tutuldu.

Fadıloğlu'dan gazilere anlamlı ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, '19 Eylül Gaziler Günü' etkinlikleri çerçevesinde gazi ziyareti gerçekleştirdi. Gazileri evlerinde ziyaret ederek 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayan Başkan Fadıloğlu, gazilerin yakınlarıyla da uzun süre sohbet etti.

Doğa yürüyüşü, gençlerden büyük ilgi gördü

Şehitkamil Belediyesi tarafından 16-22 Eylül 2023 Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 'Sağlığınızı Adım Adım İyileştirin' mottosuyla doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (19 Eylül Salı) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Fatma Şahin moderatörlüğünde kadının gücü konuşuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in moderatörlüğünde Kültür, Sanat ve Gastronomi'de Kadın'ın Gücü paneli düzenlendi.

Evlat acısını yüreğine gömüp görevine döndü

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 2 çocuğunu kaybeden Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım acısını içine atıp görevinin başına geçti.

AK Parti İl Başkanı Çetin GastroANTEP stantlarını gezdi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nde stant açan firmaları tek tek gezerek esnafla bir araya geldi.

Gül ve Fadıloğlu yetim çocuklarla bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri çerçevesinde 2 yetim aileye misafir oldu. Ailelerin sorunlarını dinleyen Fadıloğlu ve Milletvekili Gül, yetim çocuklarla da yakından ilgilendi.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (15 Eylül Cuma) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Gelin adayları, saçlarını Şahinbey sosyal tesisinde yaptırıyor

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Mimar Sinan Sosyal Tesisinde kuaförlük eğitimi alan kursiyerler, maddi imkanı olmayan gelin adaylarının saçlarını yaparak düğüne hazırlıyor.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (14 Eylül Perşembe) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Gaziantep’te defin listesi

Gaziantep 13 Eylül 2023 Çarşamba günü defin listesi açıklandı.

Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı 12 kırsal mahalleyi ziyaret etti.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (13 Eylül Çarşamba) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Gaziantep’te defin listesi

Gaziantep 12 Eylül 2023 Salı günü defin listesi açıklandı.

Şehitkamil'deki kuaförlük kursuna yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde açılan kadın kuaförlüğü kursunda, kalifiye bayan kuaförleri yetiştiriliyor. Kuaförlük kursuna katılan kadınlar hem meslek sahibi oluyorlar hem de aldıkları sertifikayla işletme açarak aile ekonomisine katkıda bulunabiliyorlar.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (12 Eylül Salı) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Toplam 2401 haber.