Gündem

Gündem Haberleri

Şahin: 'Bayramlarımızın maneviyatının muhafazası, geleceğe dair en büyük güvencelerimizdendir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünverdi'den Ramazan Bayramı mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.

Bayram kalbinize ağır gelmesin

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.

GTO Başkanlarından Bayram mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı'nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Kubba'dan Ramazan Bayramı mesajı

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Acar'dan Ramazan Bayramı mesajı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu belirterek, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami doldu taştı

On binlerce vatandaş Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.

Kadınların köy kahkesi mesaisi

Gaziantep'te bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan köy kahkesi için hazırlıklar başladı.

Gaziantep'te yuvalama zamanı

Ramazan bayramı hazırlıkları Türkiye'nin dört bir yanında farklı hazırlıklarla sürerken Gaziantepli hanımlar her gün bir komşuda buluşarak iftardan sahura kadar süren hummalı çalışmalarla imece usulü bayrama özel olarak hazırlanan yuvalama yapabilmek için çalışıyor.

OSB Başkanı Şimşek'ten Bayram Mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, 'Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmesini ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum' dedi.

GAHİB Başkanı Kaplan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 'Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum' dedi.

Kadooğlu'ndan bayram mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci'den Ramazan Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Mehmet Çıkmaz'dan bayram mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Bayram coşkusu ve bereketinin hayatın her alanına yansıması temennisi ile Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim' dedi.

Gaziantep Büyükşehir, Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 19 yaşındaki Özkan Bozdoğan, en yakın rakibini 2 oy farkla geçerek muhtarlık seçimlerini kazandı. Türkiye'nin en genç muhtarı olan Bozdoğan, seçimleri kazanması ve mazbatasını almasının ardından önceki muhtar babasından da mührü alarak resmen göreve başladı.

ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım: 'Bayramlar toplumsal değerlerimizin yaşatıldığı müstesna günlerdir'

Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kübbiye yeni sayısında Gaziantep'in yetiştirdiği önemli değerlerden Kamil Ocak'ı konu alıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür tarafından yayımlanan, şehir ve kültürün nabzını tutan Kübbiye dergisinin 7'nci sayısı okurla buluştu. Bu özel sayı, Gaziantep'in yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlarından Kamil Ocak'ı konu alıyor.

Yılmaz, Mazbata töreninde gözyaşlarına hakim olamadı

Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, mazbata töreninde duygusal dakikalar yaşadı. Yılmaz, 'Bu gurur, hepinizin' dedi.

Toplam 2395 haber.