Spor

Spor Haberleri

Marius Sumudica’dan ayrılık sinyali

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, lige sayılı günler kala takımın genel durumundan memnun olmadığını belirterek, Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını ve sözleşmesindeki özel madde gereği her an ayrılabileceğini söyledi. Rumen çalıştırıcı, Süper Lig'de sezonun çok zorlu geçeceğini de aktararak ilk hafta Galatasaray ile zor bir maç oynayacaklarını vurguladı.

Aycan Yanaç’ın transferinde flaş gelişme

Survivor'da yıldızı parlayan milli futbolcu Aycan Yanaç, cuma günü Gaziantep'e gelerek ALGSPOR Başkanı Ali Gözcü ile görüşecek.

Gaziantep 5-0 Eskişehirspor

Gaziantep Futbol Kulübümüz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon Kampı'ndaki ilk hazırlık maçında TFF 1. Lig temsilcisi Eskişehirspor'u 5-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Gaziantep FK, Muhammet Demir’i tekrar kiraladı

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak top koşturan Muhammet Demir ile 1 yıl daha anlaştıklarını açıkladı.

Şahinbey Ampute’de barış telli yuvaya döndü

Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı eski oyuncusu Barış Telli ile yeniden sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Zvonimir Kozulj Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Polonya Ligi takımlarından Pogon Szczecin kulübünde forma giyen Bosnalı futbolcu Zvonimir Kozulj'u kadrosuna kattı.

Alexandru Maxim 2 yıl daha Gaziantep’te

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz yıl devre arasında kiralık olarak takıma kattığı Alexandru Maxim ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Çağlar Şahin Akbaba Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Bursaspor forması giyen genç kaleci Çağlar Şahin Akbaba'yı kadrosuna kattı.

Gaziantep FK, Kayode transferini askıya aldı

Gaziantep Futbol Kulübü, önümüzdeki sezon için tekrar anlaşma zemini aradığı Oleranwaju Kayode'nin yüksek ücret talep etmesi üzerine transfer görüşmelerinin durdurulduğunu açıkladı.

Gaziantep FK’nın 2019-2020 karnesi

Süper Lig'de bu sezon ilk kez mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü, ligi 46 puanla sekizinci sırada bitirdi. Ligde aldığı sonuçlar ve ortaya koyduğu performansla otoritelerden tam not alan Gaziantep ekibi, ligin sürpriz yapan takımı olarak da öne çıktı.

Gaziantep FK Korona Testi Sonuçları Açıklandı

Gaziantep FK yapılan test sonucu açıkladı

Gaziantep FK’da hedef namağlup unvanını korumak

Süper Lig'in 34. haftasında Yeni Malatyapsor'a konuk olacak olan Gaziantep FK, pandemi süreci sonrası ligde elde ettiği namağlup unvanı korumak istiyor. Yeni Malatyapsor ise kritik maçı kazanıp ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

Rashard Kelly, Gaziantep Basketbol’da

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Basketbol, son olarak Dolomiti Energia Trento takımında forma giyen ABD'li oyuncu Rashard Kelly ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK: 2 - Kasımpaşa: 2 (Maç Sonucu)

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantep FK, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Karşılama, 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanımız Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin kulüp internet sitemize değerlendirmelerde bulundu. Ligin sonuna doğru yaklaşmalarına rağmen hala sezon yeni başlamış bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Mehmet Büyükekşi, kalan iki maçı da kayıpsız atlatarak ligi en iyi noktada bitirmeyi hedeflediklerini aktardı.

Gaziantep FK 'nın acı günü

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Özdinç’in babası Ender Özdinç’in vefatı etti

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi’den 15 Temmuz mesajı

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Nenad Markovıc ile yola devam

Gaziantep Basketbol sosyal medya hesabından duyurdu

Konyaspor, dün oynanan Gaziantep FK maçının tekrarını talep etti!

İttifak Holding Konyaspor Kulübü sitesinden yaptığı açıklamayla Gaziantep FK maçının tekrar edilmesini talep etti

Toplam 1040 haber.