Asayiş

Asayiş Haberleri

Cinsel istismar suçundan 7 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Gaziantep'te, çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan 23 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 yıldır firari olan şüpheli şahıs, jandarmanın çember operasyonu ile yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklandı.

Gaziantep'teki kanlı düğün saldırısıyla ilgili 2 zanlı yakalandı

Gaziantep'te gelinin eski eşi ve yakınları tarafından sokak düğününe yapılan, 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin 2 zanlı yakalandı. Olay sonrası kaçan ve gelinin eski eşi olduğu öğrenilen diğer zanlıyı yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Elektrikli bisiklet ve oto hırsızı yakalandı

Gaziantep'te 5 elektrikli bisiklet, 1 araba hırsızlığı ve başkasına ait kredi kartını kullanan bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Eski eş düğünü kana buladı

Gaziantep'te sokak düğününe gelinin eski eşi ve yakınları tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kurşunların hedefi olan damadın ağabeyi Murat Kara hayatını kaybederken gelinin babası ile birlikte 4 kişi de yaralandı. Kara'nın cenazesi ailesine teslim edilirken kaçan katil zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.

Zeytin hırsızları Jandarma dedektiflerinin ağında yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir vatandaşın zeytin bahçesinden yaklaşık 400 kg zeytin çalan iki şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından kısa sürede yakalandı.

Gaziantep'te 1,5 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin 2 farklı şahsın ikamet ve iş yerine yaptığı operasyonda 1,5 milyon lira değerinde 105 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep'te sokak düğününe kanlı baskın: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te bir sokak düğününe gelinin eski eşinin yakınları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1'i ağır toplam 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 41 kilo skunk ve metamfetamin ele geçirildi

Gaziantep polisinin yaptığı operasyonda bir araçta, 41 kilo 650 gram skunk ve 9,22 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik düzenlenen operasyonda, bir kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 1.5 kilogram skunk ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 1.5 kilogram skunk adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Havaalanı Yolu'nda Feci Trafik Kazası: 1 Ağır, 4 Yaralı Var

Gaziantep'te, bugün saat 14:30 civarında, Gaziantep Havaalanı Yolu'nda meydana gelen feci bir trafik kazasında, Gaziantephaber.com'a gelen bilgilere göre 1 kişi ağır, 4 kişi ise yaralandı.

Gaziantep Şahinbey İlçesi Güzelvadi Mahallesinde İntihar Girişimi

Bugün, saat 14:20 civarında, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi'nde bir intihar girişimi meydana geldi.

Gaziantep'te kaçak göçmen taşıyan şüpheli tutuklandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Suriye sınırından yasa dışı yollardan Türkiye'ye geçen yasadışı 6 kaçak göçmeni yakaladı. göçmenleri taşıyan şehirlerarası yolcu aracına taşıma yetkisi olmadan ve çalışma izin belgesi olmadan hareket ettiği için 37 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca suçta kullanılan araca el konuldu.

Gaziantep Jandarmadan çember operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı çeşitli suçlardan ceza almış ve firar durumunda olan şahıslara yönelik çember operasyonu düzenledi.

Nizip'te 2 evden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 ayrı evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Genç Bir Kızın Balkondan Düştü

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Güzelyurt konutlarında iddiaya göre 17 yaşındaki bir genç kızın balkondan düştüğü bildiriliyor.

Motosiklet sepetinde kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekipleri tarafından bir ev ve bir motosiklette yapılan aramada, 2 bin 14 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonda bir şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te obruğa düşen ineği itfaiye kurtardı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde merada otlarken obruğa düşen inek, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. İneğin düştüğü obruğun 6 Şubat depremlerinden sonra oluştuğu öğrenildi.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te 3 ikamet ve 4 iş yerinde yapılan aramalarda, 85 bin adet sigara kağıdı, 80 bin 460 adet makaron, 412 kilogram kıyılmış tütün, 135 adet puro, 90 paket sigara, 59 adet elektronik sigara ve likiti, 53,8 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Toplam 4360 haber.