Asayiş

Asayiş Haberleri

Alışveriş bahanesiyle 7 vatandaşı 40 bin lira dolandıran şahıs tutuklandı

Gaziantep'te, internet üzerinden alışveriş yapmak için anlaştığı 7 vatandaşı 40 bin lira dolandıran şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Gaziantep'te kaldırımda yürüyen 2 kadın ile bebeğe araba çarptı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyetini kaybederek hızlı bir şekilde kaldırıma çıkan otomobil, 2 kadın ile içerisinde bebek bulunan bebek arabasına çarptı. Feci kaza anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Cenazeye gidenleri taşıyan minibüs devrildi: 2'si ağır 18 yaralı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde cenazeye gidenleri taşıyan minibüsün yağış ve sis nedeniyle kontrolünü kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 18 kişi yaralandı.

Gaziantep'te 4 tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin 2 ayrı şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramalarda kaçak 4 tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirildi. Olay sonrası 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Jandarma 86 traktör sürücüsüne reflektif yelek dağıttı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 86 traktör sürücüsüne reflektif yelek dağıtılarak bilgilendirme eğitimi verildi.

Mobil uygulama üzerinden 129 bin TL çalan şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te siber dolandırıcılık yaparak mobil banka uygulamasıyla bir vatandaşın banka hesabından 129 bin TL çalan şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te 28 kilo skunk ele geçirildi: 2 tutuklama

Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramalarda 28 kilo 600 gram skunk ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs tutuklandı.

Jandarmanın 3 aylık uygulamalarında aranan 3 bin 458 kişi yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin son 3 ayda yaptığı asayiş uygulamalarında 1 milyon 481 bin kişi sorgulanarak çeşitli suçlardan aranan 3 bin 458 kişi yakalandı. Uygulamalar sonucunda bin 739 araç trafikten men edilerek 102 sürücünün belgesi geri alınırken çok sayıda suç unsuru malzeme ele geçirildi.

Darp edildiğini söyleyen yaşlı adamın gelininden ve torunundan şok iddialar

Gaziantep'te miras anlaşmazlığı nedeniyle darp edildiğini söyleyen 80 yaşındaki Memik Batmaz'ın iddialarının odağındaki torunu ve gelini şok edici yeni iddialarda bulundu. Torun Yunus Batmaz, dedesinin kendilerini öldürtmek için kiralık katil tuttuğunu iddia ederken, gelin Zehra Batmaz ise yaşlı adamın ayarladığı bir kadının kendisini arayarak, 'eşinden hamileyim, aramızdan çekil' diyerek yuvasını yıkmaya çalıştığını öne sürdü.

Gaziantep'te yaşlı adama evlat zulmü iddiası

Gaziantep'te yaşayan 80 yaşındaki Memik Batmaz, miras anlaşmazlığı nedeniyle kızı, damadı ve torunları tarafından darp edildiğini iddia etti.

Gaziantep'te otomobil şarampole yuvarlandı: 3'ü ağır 5 yaralı

Gaziantep'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Vatandaşı 14 bin 500 TL dolandıran şüpheli şahıs tutuklandı

Gaziantep'te parasını aldığı ürünleri göndermeyerek vatandaşı 14 bin 500 TL dolandıran şüpheli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Maganda kurşunuyla şah damarından vuruldu, o anlar saniye saniye kaydedildi

Gaziantep'te sokakta iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun dükkanın önünde bekleyen Selçuk Dayan'ın şah damarına isabet etti. Dayan ağır yaralanırken olay anı iş yerinin kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşananlara tepki gösteren Dayan'ın ailesi magandaların en ağır cezayı almasını istedi.

Gaziantep'te 1 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te, yasa dışı yollardan Türkiye'ye girdiği tespit edilen düzensiz göçmen, jandarma ekiplerince bir yolcu otobüsünde yakalandı.

Park halindeki kamyona arkadan çarpan motosikletli genç öldü

Gaziantep'te seyir halindeyken park halindeki kamyona arkadan çarpan genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 867 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te bir şahsın ikametine yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 867 bin TL olan 51 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te park halindeki araç çalındı

Gaziantep'te ayakkabıcılık yapan Necati Karayılan'a ait otomobil, park halindeyken çalındı. Aracın 1'i kadın 2 şahıs tarafından çalınma anları güvenlik kameralarına yansırken sahibinin, Ben gariban bir adamım, Lütfen aracımı geri getirin demesi ise yürekleri sızlattı.

Evinin önünde bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs ya da şahıslar tarafından evinin önünde bıçaklanan bir çocuk babası, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Toplam 4354 haber.