Asayiş

Asayiş Haberleri

Türk Kızılayı, Gazze’deki hastanelerin 30 günlük elektrik ihtiyacını karşılamaya çalışacak

Türk Kızılayı, Filistin Kızılay'ına Gazze'deki tüm hastane ve ambulansların 30 günlük ihtiyacını karşılayabilecek 400 bin litre akaryakıt desteği sağlayamaya çalışacak.

Yılın ilk 10 ayında 18,8 milyar liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince bu yılın ilk 10 ayında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 18,8 milyar Türk lirası değerinde kaçak ticari eşya ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çalıştıkları iş yerini soyan 5 kişi tutuklandı

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, çalıştıkları iş yerine ait su depolarının cihazlarını sökerek çalan 5 kişi tutuklandı.

Komşular arasında 'ağır hasarlı', 'az hasarlı' tartışması sonunda bina için yıkım kararı verildi

Gaziantep'te yer alan ve 2 bloktan oluşan Güneş Apartmanının B Blok'una önce 'az hasarlı' raporu verildi. Komşuların itirazlarının ardından binanın yıkımına karar verildi.

TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı: 3 ölü, 11 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te 5 kişinin öldüğü kazada 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen ve 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

İki otomobil kavşakta çarpıştı, 1 sürücü yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kavşakta çarpışan iki otomobilden birinin sürücüsü yaralandı.

Beyaz Saray Apartmanı kepçe ile yıkılmaya başlandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 2 büyük deprem ve 3 dinamit patlamasının yıkamadığı ağır hasarlı Beyaz Saray Apartmanı'nın iş makinesi ile yıkımına karar verildi. Yıkılmaması ile gündem olan Beyaz Saray Apartmanı, iş makinesi tarafından vurulan ilk kepçeyle zor da olsa yıkılmaya başladı.

Bir anlık dalgınlık 100 bin TL'ye mal oldu

Gaziantep'te bir kuyumcuda yanlış hesaplama sonucu altın bozdurmaya gelen çifte 100 bin TL fazla ödeme yapıldı. Yanlış işlem sonucu müşterilere 373 bin 990 TL yerine 473 bin 990 TL para verilirken o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Fazla para veren kuyumcu çalışanı ise genç çiftin aldığı fazla parayı geri iade etmesini istedi.

Feci kazada ölen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen feci kazada ölen 5 kişinin kimlik tespiti yapıldı. Cenazeler, Gaziantep'in Nizip ilçesinde tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Diyarbakır'a gönderildi.

Gaziantep'te çok sayıda kurusıkı tabanca ile tüfek ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir av bayisinde yapılan denetimde faturası olmayan 61 adet kurusıkı tabanca, seri numarası kazınmış 21 adet tüfek ile muhtelif silah parçası ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep ve ilçelerinde sağanak etkili oldu

Gaziantep kent merkezi ve özellikle Yavuzeli ilçesinde akşam saatlerinde sağanak etkili oldu. Yağış nedeniyle araç ve yayalar zor anlar yaşarken yollarda su birikintileri oluştu.

Gaziantep'te 5 kişinin öldüğü kazada 3 gözaltı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen ve 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada 3 kişi gözaltına alındı.

Aynı bölgede 3 aracın karıştığı ikinci kaza: 6 yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza bölgesine yakın bir noktada ikinci bir kaza meydana geldi. Üç aracın karıştığı ikinci kazada 6 kişi yaralandı.

Gaziantep - Şanlıurfa Otoyolu'nda feci kaza: 5 ölü, 17 yaralı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda içerisinde 22 kişinin bulunduğu minibüsün refüjdeki otları temizleyen karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 1 ağır 17 kişi de yaralandı.

'Beyaz Saray' 3 patlamada da yıkılamadı

Gaziantep'te 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan 6 katlı Beyaz Saray apartmanı, müteahhidi röportaj verdiği esnada gerçekleştirilen 3 patlamaya rağmen yıkılamadı.

Gaziantep'teki feci kazada can pazarı yaşandı

Gaziantep Şanlıurfa otobanında, minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi ise yaralandı.

Gaziantep Şanlıurfa otobanında bir minibüsün karıştığı kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Gaziantep Şanlıurfa otobanında bir minibüsün karıştığı kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Gaziantep'te 121 kilo skunk ele geçirildi: 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince ihbar üzerine yol kontrol noktasında durdurduğu araçta yapılan aramalarda 121 kilogram uyuşturucu skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli şahıs tutuklandı.

Toplam 4334 haber.