Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te 867 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te bir şahsın ikametine yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 867 bin TL olan 51 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te park halindeki araç çalındı

Gaziantep'te ayakkabıcılık yapan Necati Karayılan'a ait otomobil, park halindeyken çalındı. Aracın 1'i kadın 2 şahıs tarafından çalınma anları güvenlik kameralarına yansırken sahibinin, Ben gariban bir adamım, Lütfen aracımı geri getirin demesi ise yürekleri sızlattı.

Evinin önünde bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs ya da şahıslar tarafından evinin önünde bıçaklanan bir çocuk babası, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Gaziantep'te bir iş yeri ve bir depoya yapılan baskında 7 bin 692 adet ve 747,36 gram esrar uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te çevreyi rahatsız eden sürücülere 4 milyon lira ceza

Gaziantep'te çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran, modifiye araç kullanan ve drift yapan bin 289 araç sürücüsüne toplam 4 milyon 309 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te araçlara abart egzoz takan iş yerlerine ceza

Gaziantep'te araçlara abart egzoz takan iş yerlerine yönelik denetimlerde 14 iş yerine 150 bin 78 lira cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te karı koca motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Gaziantep'te kontrolden çıkan motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen feci kazada motosiklet üzerinde bulunan karı koca hayatını kaybetti.

Halk otobüsü park halindeki kamyona çarptı: 5 yaralı

Gaziantep'te halk otobüsünün park halindeki kamyona çarptığı kazada 3'ü ağır 5 yolcu yaralandı.

Jandarmanın yakaladığı 43 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik operasyonlarda yakalanan 84 şüpheli şahıstan 43'ü sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Diğer 41 şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Yorgun mermi, 6 yaşındaki Tuğrul Fırat'ı hayattan kopardı

Gaziantep'te evinin bahçesinde oyun oynadığı sırada kafasına yorgun mermi isabet eden 6 yaşındaki Tuğrul Fırat Gökalp, hastanede verdiği 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı'nın davasında sanıktan kan donduran ifadeler

Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Gaziantep'te motosiklet denetimi

Gaziantep'te çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 5 motosiklet sürücüsüne toplam 4 bin 755 TL cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te trafik denetimi: 26 araca 26 bin lira ceza

Gaziantep'te çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 26 araç sürücüsüne toplam 26 bin 122 TL cezai işlem uygulandı.

MSB: "Gara ve Kandil’e düzenlenen hava harekatıyla 12 terör hedefi vuruldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Kandil bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatları icra edildiğini, icra edilen hava harekatları ile 12 hedef imha edildiğini açıkladı.

TAG Otoyolu'ndaki feci kazada gerekçeli karar açıklandı

Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen, İHA muhabirleri Muhammet Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile birlikte toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza ile ilgili dava sonucunda otobüs şoförüne verilen 16 yıl 8 aylık cezanın gerekçeli kararı açıklandı. Karar gerekçesinde sanığın, seyir güvenliğini tehlikeye sokacak davranışlarda bulunduğu belirtildi.

Gaziantep'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 157 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin Ekim ve Kasım ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 157 şüpheli gözaltına alınırken 2 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarında ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Ankara merkezli 30 ilde organize suç çetesi üyesi 476 kişiye gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Yönetme, Üye Olma, Örgütün Faaliyetleri Kapsamında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama' suçlarını işlediği tespit edilen 476 şüpheliye yönelik gözaltı kararı verildi.

Bakanlık evlenecek çiftleri uyardı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlığın adını kullanarak 'evlilik kredisi' verdiğini iddia eden sahte sitelere karşı yeni evlenecek çiftleri uyardı.

Toplam 4358 haber.