Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep merkezli 4 ilde MİT destekli DEAŞ operasyonu: 18 gözaltı

Gaziantep'te merkezli 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik MİT destekli operasyonda 18 şahıs yakalandı. Şahıslardan 4'ü tutuklanırken 14 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildi.

Ağır hasarlı bina yıkım esnasında kepçenin üzerine çöktü

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan bir bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin üzerine çöktü. Yaşanan paniğin cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda kepçe enkaz altında kalırken, operatör ise son anda canını kurtardı.

Futbol dünyasını dolandırdığı iddia edilen banka müdürü için 216 yıla kadar hapis talebi

Yüksek kr getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişinin yaklaşık 25 milyon dolar dolandırılması iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli banka şube müdürü Seçil Erzan'ın 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlarından toplamda 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

AYM’den Can Atalay kararı

Anayasa Mahkemesi (AYM), Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay'la ilgili seçilme hakkı ve kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Atilla Taş 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada yeniden yargılanan şarkıcı Atilla Taş, 2 yıl 2 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te zehir tacirlerine büyük darbe

Gaziantep'te zehir tacirlerine yönelik düzenlenen 5 farklı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 20 şüpheli şahıs yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yakalanan şahıslardan 17'sinin tutuklandığını, 3'ünün ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

AVM otoparkında drift atan 2 araca 40 bin lira ceza

Gaziantep'te bir AVM'ye ait açık otoparkta drift atarak araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan 2 araca 40 bin 684 lira cezai işlem uygulandı. Araçların drift attığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep Emniyeti vatandaşı bilgilendirmeye devam ediyor

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kurduğu stantlarla UYUMA, KADES, SİBERAY uygulamaları ve hırsızlık, dolandırıcılık gibi konularda vatandaşı bilgilendirmeye devam ediyor.

Çocuk hizmetleri yurdunda kalan 8 yaşındaki çocuğa darp iddiası

Gaziantep'te, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki yurtta kalan 8 yaşındaki Umut K.'nın, güldüğü için bakıcı tarafından şiddetli şekilde darp edildiği iddia edildi. Olay sonrası kusma ve burun kanaması şikayetleriyle hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuğun kafasında kırık olduğu ve kafa içerisinde kanama olduğu tespit edilirken, Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep İl Müdürlüğünün de adli ve idari soruşturma başlattığı öğrenildi.

Türk Kızılayı, Gazze’deki hastanelerin 30 günlük elektrik ihtiyacını karşılamaya çalışacak

Türk Kızılayı, Filistin Kızılay'ına Gazze'deki tüm hastane ve ambulansların 30 günlük ihtiyacını karşılayabilecek 400 bin litre akaryakıt desteği sağlayamaya çalışacak.

Yılın ilk 10 ayında 18,8 milyar liralık uyuşturucu ve kaçak eşya ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince bu yılın ilk 10 ayında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 18,8 milyar Türk lirası değerinde kaçak ticari eşya ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çalıştıkları iş yerini soyan 5 kişi tutuklandı

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, çalıştıkları iş yerine ait su depolarının cihazlarını sökerek çalan 5 kişi tutuklandı.

Komşular arasında 'ağır hasarlı', 'az hasarlı' tartışması sonunda bina için yıkım kararı verildi

Gaziantep'te yer alan ve 2 bloktan oluşan Güneş Apartmanının B Blok'una önce 'az hasarlı' raporu verildi. Komşuların itirazlarının ardından binanın yıkımına karar verildi.

TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı: 3 ölü, 11 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te 5 kişinin öldüğü kazada 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen ve 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası gözaltına alınan 3 şahıs tutuklandı.

İki otomobil kavşakta çarpıştı, 1 sürücü yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kavşakta çarpışan iki otomobilden birinin sürücüsü yaralandı.

Beyaz Saray Apartmanı kepçe ile yıkılmaya başlandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 2 büyük deprem ve 3 dinamit patlamasının yıkamadığı ağır hasarlı Beyaz Saray Apartmanı'nın iş makinesi ile yıkımına karar verildi. Yıkılmaması ile gündem olan Beyaz Saray Apartmanı, iş makinesi tarafından vurulan ilk kepçeyle zor da olsa yıkılmaya başladı.

Bir anlık dalgınlık 100 bin TL'ye mal oldu

Gaziantep'te bir kuyumcuda yanlış hesaplama sonucu altın bozdurmaya gelen çifte 100 bin TL fazla ödeme yapıldı. Yanlış işlem sonucu müşterilere 373 bin 990 TL yerine 473 bin 990 TL para verilirken o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Fazla para veren kuyumcu çalışanı ise genç çiftin aldığı fazla parayı geri iade etmesini istedi.

Feci kazada ölen 5 kişinin kimlikleri tespit edildi

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen feci kazada ölen 5 kişinin kimlik tespiti yapıldı. Cenazeler, Gaziantep'in Nizip ilçesinde tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Diyarbakır'a gönderildi.

Toplam 4324 haber.