Asayiş

Asayiş Haberleri

Kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk

Gaziantep-Nizip karayolu İpekyol istikametinde kamyonet kasasında yolculuk yapan 2 çocuğun tehlikeli görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı. Hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe sayan 2 kişinin rahatlığı pes dedirtti.

Gaziantep'te geri dönüşüm fabrikasında yangın

Gaziantep'te bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı.

Bakan Yerlikaya, ‘Yolyemezler’ Grubu olarak bilinen organize suç çetesinin çökertildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kafes-14' operasyonu çerçevesinde 'Yolyemezler' Grubu olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, İstanbul merkezli Diyarbakır ve Balıkesir'de eşzamanlı icra edilen operasyonda 19 şüphelinin gözaltına alındığı açıkladı.

Gaziantep Akkent Mahallesinde Araç Kundaklama Girişimi

20 Kasım 2023 tarihinde Gaziantep'in Akkent Mahallesi'nde, bir aracın kundaklanma girişiminde bulunuldu.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 Gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 131 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

5 kişiyi 80 bin TL dolandıran şahıs jandarmadan kaçamadı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, araç alım sitesi üzerinden 5 kişiyi 80 bin TL dolandıran bir şüpheli yakalandı.

Asansör kazasından bir acı haber daha

Gaziantep'te tadilat için binanın dışına kurulan eşya taşıma asansörü ile binanın 5'inci katına çıkan kuzenler Oktay Arı ve Volkan Arı yük asansörünün kapağının açılmasıyla yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü. Olayda Oktay Arı olay yerinde hayatını kaybederken Volkan Arı ise Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te okul çevrelerinde uygulama yapıldı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, 20 Kasım 2023 tarihinde okul çevrelerinde uygulama yaptı.

Jandarmadan okul çevresine sıkı denetim

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte okul servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı. Jandarma ekipleri 337 okul ve çevresinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Gaziantep'te eşya taşıma asansörü düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te evden eve taşıma yapan aracın asansörü düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Gaziantep'te ağır hasarlı binanın duvarı aracın üzerine çöktü

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde yaşanan deprem felaketinde ağır hasar gören bir binanın duvarı rüzgardan aşağıya park eden aracın üzerine yıkıldı.

Devrilen traktörün altında kalan sürücü ağır yaralandı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü ağır yaralandı.

Gaziantep'te yurtta hızlı inen asansördeki öğrencilerin korku dolu anları kamerada

Gaziantep'te bir yurtta öğrencilerin bindiği asansör, 3. kattan eksi 1. kata hızlı indi. Asansörde panik yaşayan kız öğrencilerin korku dolu anları kameralara yansıdı.

Gaziantep'te otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda demir bariyerlere çarparak kaza yapan TIR'ın dornesine çarpan otomobilde bulunan 1 kişi ölürken 3 kişide yaralandı.

Gaziantep'te göçmen kaçakçılığı operasyonu: 198 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince son bir ayda yapılan operasyonlarda 23 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 198 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan organizatörlerin 16'sı tutuklanırken, yol izin belgesiz seyahat eden 822 yabancı uyruklu şahsa ise 3 milyon 300 bin 770 TL idari yaptırım uygulandı.

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 97 şahıstan 85'i tutuklandı

Gaziantep'te, çeşitli suçlardan haklarında arama kaydı bulunan 97 şüpheli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 85'i tutuklandı.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 4 gözaltı

Gaziantep'te bir araç, bir iş yeri ve bir kargo paketinde yapılan aramalarda bin 747 paket gümrük kaçağı sigara, 652 adet elektronik sigara ve 450 adet puro ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şahıs gözaltına alındı.

Park halindeki araçların lastiklerini jantlarıyla beraber çalan şahıs yakalandı

Gaziantep kent merkezinde 2, Nizip ilçesinde 5 olmak üzere toplam 7 aracın lastiklerini jantlarıyla beraber çalan şahıs, başka bir aracın lastiklerini çalmak isterken suçüstü yakalandı.

Maganda kurşunuyla şah damarından vurulan genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te sokakta iki grup arasında çıkan kavgada ateşlenen silahtan çıkan kurşun, dükkanının önünde bekleyen Selçuk Dayan'ın şah damarına isabet etti. Ağır yaralanan Selçuk Dayan, tedavi gördüğü hastanede verdiği 7 günlük yaşam savaşını kaybederken olay anı ise iş yerinin kameralarına saniye saniye yansıdı.

Toplam 4360 haber.