Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1'i ağır 3 yaralı

Gaziantep'te bir grup, aralarında alacak verecek meselesi bulunan şahsın dükkanını kurşunladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, 2 kişi gözaltına alındı.

Yüzlerce kilo patlayıcı 6 katlı binayı yıkamadı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı 6 katlı Beyaz Saray Apartmanı, 650 kilo patlayıcıyla 2 defa patlatılmasına rağmen yıkılmadı. Binanın tamamen çökmemesi üzerine yıkım işlemi yarına bırakıldı.

6 yıldır cilt kanseri ile savaşan küçük Cemile, gün yüzü görmek istiyor

Gaziantep'te cilt kanseri hastalığıyla mücadele eden 8 yaşındaki Cemile Bozkurt, gün ışığı ve güneşin hastalığını daha da tetiklemesi nedeniyle 6 yıldır gün yüzü göremiyor. Yıllardır evden çıkamayan, vaktinin çoğunu karanlık odada geçiren ve okula da gidemeyen küçük Cemile ile anne-babası, hastalığa çare bulunmasını istiyor.

İş yerinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu

Gaziantep'te oto lastik ve akülerinin bulunduğu bir iş yerinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Kısa sürede iş yerini saran yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen ya da yaralananın olmaması derin nefes aldırdı.

Jandarmadan göçmen kaçakçılarına suçüstü

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep-Suriye sınır hattından yasa dışı yollardan Türkiye'ye geçmeye çalışan 6 düzensiz göçmenin geçişini organize eden 4 organizatörü suçüstü yakaladı.

Gaziantep'teki trafik kazaları kamerada

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde meydana gelen kazaların Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamera görüntülerini paylaştı.

6 yıl kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ firarisini jandarma yakaladı

Gaziantep'te 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan FETÖ firarisi, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu saklandığı bağ evinde yakalandı.

Gaziantep'te 134 kişinin öldüğü Ayşe-Mehmet Polat Sitesi ile ilgili bilirkişi raporu açıklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 134 kişinin öldüğü Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat Sitesi ile ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde hazırlanan bilirkişi raporu açıklandı. Bilirkişi raporunda sitenin statik projeden farklı olduğu vurgulanırken, raporu yorumlayan avukat Mehmet Aykut Başderici, Düzenlenen bilirkişi raporunda birçok aksaklıktan bahsedilmekte, o yüzden biz olası kasıt olma ihtimaline binaen bir araştırma yapılması gerektiğini düşünüyoruz dedi.

Hafif ticari araç ile tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı

Kilis-İslahiye karayolunun 35'inci kilometresinde hafif ticari araç ile tırın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Son 120 günde 309 terörist etkisiz hale getirildi, FETÖ’ye yönelik bin 786 operasyon yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından son 120 günde gerçekleştirilen operasyonların detaylarını duyurdu.

27 milyon lira haksız menfaat elde eden 6 kişi tutuklandı

Kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü adına arsa satışı yapan ve toplamda 27 milyon lira haksız menfaat temin eden 10 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 6'sı tutuklandı.

Jandarmanın yakaladığı 87 hırsızlık şüphelisinden 38'i tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu, son bir ay içerisinde meydana gelen 46 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi 87 şahıs yakalandı. Yakalanan 87 şahıstan 38'i tutuklanırken ele geçirilen çalıntı malzemeler ise mağdur vatandaşlara tekrar teslim edildi.

Trafiğe açık yolda drift atan araca 20 bin lira ceza

Gaziantep'te, trafiğe açık caddede drift atarak yaya ve araç trafiğini tehlikeye düşüren araç sürücüsüne 20 bin 342 lira cezai işlem uygulandı. Aracın drift attığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 9 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin son bir ayda kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarda 9 şüpheli şahıs tutuklandı. Baskın yapılan adreslerdeki aramalarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Gaziantep'te 22 kilo eroin ele geçirildi: 3 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te, bir adreste yapılan aramalarda 22 kilo 840 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

Gaziantep'te sabah saatlerinde bir akaryakıt yakınlarında çıkan yangında 5 araç küle döndü. Büyük korku ve paniğin yaşandığı olay sonrası kundaklama şüphesiyle 1 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2 milyon TL'lik uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te düzenlenen narkotik operasyonlarında 2 milyon TL değerinde, 9 bin 250 litre likit metamfetamin, 3 kilo 430 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi.

Gaziantep'te 570 bin lira değerin kaçak cep telefonu ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 570 bin TL olan 52 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2,5 milyon liralık çalıntı malzeme ele geçirildi: 4 gözaltı

Gaziantep'te, farklı tarihlerde bir iş yerinde meydana gelen ve değeri 2,5 milyon TL olan market ürünlerinin çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

Toplam 4333 haber.