Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te 2,5 milyon liralık çalıntı malzeme ele geçirildi: 4 gözaltı

Gaziantep'te, farklı tarihlerde bir iş yerinde meydana gelen ve değeri 2,5 milyon TL olan market ürünlerinin çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

Yol izin belgesi olmadan seyahat eden şahıslara ceza

Gaziantep'te, kayıtlı bulundukları şehirden başka şehre 'yol izin belgesi' bulunmadan seyahat eden 15 yabancı uyruklu şahsa jandarma ekiplerince 60 bin 825 TL idari para cezası uygulandı.

Gaziantep'te 6 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bir şahsın ikametinde ve tarlasında 6 kilo kubar esrar, 6 kök Hint keneviri ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu

Gaziantep'te hafif ticari aracın ATV'ye çarptığı trafik kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan, kılınan cenaze namazlarının ardından defnedildi. Cenaze namazında gözyaşları sel olurken kazaya karışan aracın sürücüsü Volkan Kılınçoğlu tutuklandı.

Vatandaştan, çalınan motosikletini bulan jandarmaya teşekkür

Gaziantep'te jandarma ekipleri, farklı adreslerden farklı tarihlerde 4 adet motosiklet çaldıkları tespit edilen 3 şüpheli şahsı çalınan motosikletlerle beraber yakaladı. Çalınan motosikleti bulunarak teslim edilen bir vatandaş ise jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Gaziantep'te ATV faciası: 2 çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te otomobil ile çarpıştıktan sonra takla ATV'nin üzerinde bulunan 2 çocuk, hayatını kaybetti. Feci kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

MSB kaynakları: “(Türk SİHA’sının düşürülmesi) Uçağın İncirlik’ten kalktığı tamamıyla spekülasyon”

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türk SİHA'sını düşüren ABD'ye ait F-16 savaş uçağının İncirlik'ten kalktığı iddiasının tamamıyla spekülasyon olduğunu belirterek, uçağın Ürdün'den kalktığını açıkladı.

Şanlıurfa’daki cinayetin zanlıları Gaziantep’te yakalandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 6 ay önce işlenen cinayetin iki zanlısı jandarma tarafından Gaziantep'te yakalandı.

Gaziantep'te jandarmadan siber dolandırıcılık operasyonu: 17 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekiplerince siber dolandırıcılık olaylarına yönelik son 3 ay içerisinde yapılan operasyonlarda hakkında yasal işlem yapılan 318 şüpheli şahıstan 17'si tutuklandı. Operasyon sonucunda suç işlemeye teşvik eden 9 bin 778 internet sitesine Türkiye'den erişim sağlanması da engellendi.

Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu

Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.'nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanık Ali K.'yi 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl, 'cinsel taciz' suçundan ise 9 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Tıp Fakültesindeki şüpheli paket hasta yakınına ait çıktı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili servisinin kapınsa bırakılan şüpheli çanta hasta yakınına ait çıktı.

Tıp Fakültesi hastanesinde bomba alarmı: Acil servis boşaltıldı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bomba paniği yaşanıyor. Acil servisin kapısına bırakılan şüpheli bir çanta dolayısıyla hastane boşaltıldı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından bir şahsın ikametine yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüpheli BTÖ üyesi yakalandı"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik Kahramanlar operasyonları kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüpheli BTÖ üyesinin yakalandığını açıkladı.

Uyuşturucu bağımlısı önce evini ateşe verdi sonra silahla havaya ateş etti

Gaziantep'te evini ateşe veren ve ardından pompalı tüfek ile etrafa ateş açan uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te göçmen kaçakçılarına operasyon: 19 kişi tutuklandı

Gaziantep Jandarma Komutanlığı, 'göçmen kaçakçılığı' suçunu organize olarak işleyen suç örgütlerine operasyon düzenledi. 221 göçmen ve 25 göçmen organizatörü yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Gaziantep'te polisten kaçan şüpheliler ateş açtı

Gaziantep Şahinbey'de gece saatlerinde motorlu yunus polis ekipleri şüphelendikleri bir motosiklete 'dur' ihtarında bulundu. Polis ekiplerinin uyarısına aldırış etmeyen araçtaki kişi ya da kişiler, durmayarak kaçarken silahla ateş açtı. Yaşanan kovalamacada ateş eden 3 şahıstan 2'si yakalanırken 1'i ise kayıplara karıştı.

MSB’den ‘Barış Pınarı Harekatı’ paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından 4 yıl önce başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili paylaşımda bulundu.

Gaziantep'te 112'ye 9 ayda 2 milyon 435 bin 303 adet asılsız ve gereksiz çağrı

Gaziantep 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılının ilk 9 ayında toplam 3 milyon 196 bin 577 adet çağrı gelirken, gelen çağrıların 2 milyon 435 bin 303 adedinin asılsız ve gereksiz çağrı olduğu açıklandı. Asılsız ve gereksiz çağrı yapan 88 vatandaşa para cezası verilirken, 2 şahsa adli işlem yapıldı, 12 kişi için ise emniyete bilgi verildi.

Toplam 4334 haber.