Asayiş

Asayiş Haberleri

Yasak aşk şüphesi facia getirdi: Önce eşini sonra da dayısını öldürdü

Gaziantep'te bir şahıs, dayısıyla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği eşi Sakine Solmaz'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra dayısını da silahla öldürdü. Yaşanan çifte cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Gaziantep'te yakalanan 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te bir evde hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahıs tutuklandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te şüpheli şahıslara denetim: 14 gözaltı

Gaziantep'te şüpheli şahıs ve araçlara yönelik yapılan uygulamalarda aranan 8 şüpheli şahıs ile birlikte toplam 14 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Cüzdan çalan şüpheli şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir vatandaşın cüzdanını yankesicilik suretiyle çalarak içerisinde bulunan kredi kartı ile bir iş yerinden alışveriş yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahsın kredi kartı ile alışveriş yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te 1 kamyonet, 3 servis aracı olmak üzere toplam 8 aracın zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te terör operasyonu: 6 gözaltı

Gaziantep'te PKK ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda 6 kişi yakalandı.

Nizip'te hareket halindeki araca silahlı saldırı: 1 ölü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde hareket halindeki araca düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'te hırsızlık şüphelisi 34 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 49 şüpheli şahıstan 34'ü tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 28 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda hakkında yasal işlem yapılan 183 şüpheli şahıstan 28'i sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te trafik kazası: 10 yaralı

Gaziantep'te iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Gaziantep'te zincirleme trafik kazası: 1'i ağır 5 yaralı

Gaziantep'te gece geç saatlerde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Feci kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Motosikletle gezen arkadaşları kaza ayırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosiklet ile aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kurumdan hırsızlık yapan 2 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te bir kurumdan hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Mezarlıktaki acı detay bayramda ortaya çıktı

Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerler arasında olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler bayram namazının ardından mezarlıklara akın etti. Bayram sabahı dolup taşan mezarlıktaki acı detay da ortaya çıktı.

Bayram öncesinde denetimler arttı

Gaziantep'in Yavuzeli içesinde bayram öncesinde trafik denetimleri arttırıldı

Gaziantep'te 5 milyon liralık vurguna darbe

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 5 milyon lira değerinde 372 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Gaziantep'te 53 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te bir araçta yapılan aramalarda 53 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te ikiz plaka baskını

Gaziantep'te, ikiz plaka basımının yapıldığı bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 425 adet basılmış sahte ikiz plaka bulunurken olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Gazianatep'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 5 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 88 şüpheli şahıstan 5'i tutuklandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu madde ile kaçak malzeme ele geçirildi.

Toplam 4386 haber.