Asayiş

Asayiş Haberleri

Vicdansız hırsız sadaka kutusunu çaldı

Gaziantep'te bir kişi tatlı satan bir dükkanın tezgahında bulunan sadaka kutusuna para atma bahanesiyle alıp kıyafetinin içine gizledi ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gitti. O anlar kameraya yansıdı.

Depremden etkilenen Gaziantep'te okullar açıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremde ciddi yıkımın yaşandığı Gaziantep'teki okullar, yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından tekrar eğitim-öğretime başladı.

Öğrencilere deprem ve sınav kaygısı ile başa çıkma yöntemleri anlatıldı

Şehitkamil Belediyesi ve Hacı Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle kütüphanelerdeki öğrencilere yönelik 'Deprem ve Sınav Kaygısı' konulu seminer verilerek, bu kaygılarla başa çıkma yöntemleri anlatıldı.

Otomobil park halindeki tırın altına girdi: 1 ölü

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki yoldan çıkan otomobil park halindeki tırın altına girdi. Feci kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Hitit heykelleri depremden hasarsız kurtuldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen yerler arasında bulunan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde açık hava müzesinde yer alan, milattan önce 1200'lü yıllara ait Hitit heykelleri depremlerden hasar almadan kurtuldu.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep'te 2 depoda yapılan aramalarda 5 bin 130 paket gümrük kaçağı sigara, 50 litre sahte içki ve 20 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonlarda 1 kişi gözaltına alındı.

Abartı egzoz tespit edilen 4 araca 16 bin lira ceza

Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek derecede abartı egzoz bulunduğu tespit edilen 4 araç sürücüsüne toplam 16 bin 256 lira cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te kaçak sigara operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te 2 iş yerinde yapılan aramalarda gümrük kaçağı akaryakıt, nargile tütünü ve nargile likitti ele geçirildi. Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Abartı egzoz kullanan 2 araca 8 bin lira ceza

Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek derecede abartı egzoz bulunduğu tespit edilen 2 araç sürücüsüne toplam 8 bin 128 lira cezai işlem uygulandı.

Deprem soruşturmasında tutuklu sayısı 269’a yükseldi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında bölgelerde yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklu sayısı 269'a yükseldi.

Gaziantep'te Kadınlar Günü mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Abart egzoz tespit edilen araca 4 bin lira ceza

Gaziantep'te yapılan trafik denetimlerinde abart egzoz bulunduğu tespit edilen bir aracın sürücüsüne 4 bin 64 lira cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te engelli depremzedelere medikal malzeme desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından engelli depremzedelere 500'ü aşkın medikal malzeme dağıtıldı.

GASKİ'ye paylaşım övgüsü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin (GBB) deprem sonrası su yönetimi ile ilgili kent genelinde yürüttüğü çalışmalar ve sosyal medya paylaşımları takdir topladı.

DOOSAN iş makinaları ile deprem bölgesine destek Veriyor

ASKO GLOB ALL'in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Güney Koreli Doosan İş Makinaları, deprem bölgesine değeri 1 milyon doları aşan iş makinaları gönderdi.

Şahinbey'in her köşesi temizleniyor

Depremin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden çalışan Şahinbey Belediyesi, süreçte sağlık açısından büyük önem taşıyan temizlik çalışmalarını da yoğun bir şekilde yürütüyor

FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin yeniden yargılanan 3 eski futbolcu hakkında karar

FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin davada yeniden yargılanan eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral ve Ömer Çatkıç hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanıkları 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 1'er yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırırken, cezada hükmün açıklanması geri bırakılmasına karar verildi.

Gaziantep'te deprem bölgesinde hırsızlık yapan Emniyet Müdürü tutuklandı

Deprem bölgesine destek için gönderilen yardım malzemelerini çalarak Tekirdağ'daki ikametine getirdiği bilgisi üzerine adliyeye sevk edilip serbest bırakılan emniyet personeli, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının karara itirazı üzerine yeniden gözaltına alınıp, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İslahiye'de enkaz kaldırma ve bina yıkım işlemleri sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yıkılan binaların enkazları kaldırılıyor.

Toplam 4342 haber.