Asayiş

Asayiş Haberleri

Nurdağı'nda yıkılan binalarla ilgili firari 2 şüpheli yakalandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremde yıkılan binalara yönelik soruşturma çerçevesinde firari 2 şüpheli yakalandı.

Bir yılda yağan yağmurun dörtte biri bir gecede yağdı

Son 24 saatte metrekareye 91,5 milimetre yağış düştüğü Gaziantep bir gecede, yıllık yağış miktarının dörtte biri oranında yağış aldı. Yaklaşık 4 bin belediye personelinin görev yaptığı gecede 45 kişi ise mahsur kaldığı alanlardan kurtarılarak güvenli noktalara taşındı.

Tarihi kale depremde hasar aldı, doludan kurtuldu

Kahramanmaraş depremlerinde hasar gören tarihi Gaziantep Kalesi, gece yağan şiddetli sağanak ve ceviz büyüklüğündeki dolulardan hasar almadan kurtuldu.

Gaziantep'te şimşekler geceyi aydınlattı

Gaziantep'te dün gece saatlerinde etkili olan sağanak, dolu yağışı ve gök gürültüsü sonrası şimşekler çaktı. Kentte çakan şimşekler adeta geceyi aydınlatırken bir binaya yıldırımın isabet etme anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Deprem bölgesinde doğal göl paniği

Kahramanmaraş depremlerinde dağların birbirine kavuştuğu İslahiye'de oluşan doğal gölün su seviyesi yükselince çevresindeki 5 köy boşaltıldı.

Kayıp olarak aranan genç, öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atılmış

Gaziantep'te bir haftadır kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Ömer Yılmaz'ın öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı. Ömer Yılmaz'ın cesedi nehirden çıkarıldıktan sonra adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 1'i kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gaziantep'te 12 göçmen yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri yaptığı operasyonda ülkeye illegal yollardan giren 12 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Olayda göçmenleri barındırdığı tespit edilen 2 kişi de gözaltına alındı.

Gaziantep'te şiddetli dolu yağışı kenti beyaza bürüdü

Gaziantep'te gece saatlerinde önce sağanak ardından ise dolu etkili oldu.

Sokakta başlayan silahlı kavga hastane girişinde son buldu: 1 yaralı

Gaziantep'te husumetli iki grup arasında sokakta başlayan silahlı kavga, sokak üzerindeki hastane koridorlarında son buldu. Kavgada pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 1 şahıs yaralandı.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan 8 düzensiz göçmen çıktı

Gaziantep'te şüphelenilerek durdurulan araçta, illegal yollardan yurda giriş yapan 8 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs tutuklandı.

Kablo hırsızları mahalle bekçilerine yakalandı

Gaziantep'te gece kablo hırsızlığı yapan 2 kişi, mahalle bekçilerinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te 4 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te bir tırda 4 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Depremde hasar gören tarihi cami hırsızların hedefi oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar aldığı için geçici olarak ibadete kapatılan Gaziantep'teki tarihi bir cami, hırsızların hedefi oldu. Sabah erken saatlerde camiye gelen hırsızlık şüphelilerinin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Sosyal medyada depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulunan 45 kişi tutuklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya platformlarında depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulunan 185 şahsın gözaltına alındığını ve bu şahıslardan 45'inin tutuklandığını açıkladı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonlarında 8 şüpheliye işlem yapıldı

Gaziantep'te son bir haftada kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik operasyonlarda çok miktarda kaçak malzeme ele geçirilirken 8 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya destek eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma Ekibi Şanlıurfa'da yaşanan sel afeti için destek elini uzattı.

Yıkım ekibinin Türk bayrağı hassasiyeti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ciddi hasara neden olduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ağır hasarlı binalarda yıkım çalışması yapan ekipler binada asılı bulunan Türk bayrağını hassasiyetle indirdi.

Silahli saldırıya uğrayan şahıs hastanede hayatını kaybetti

Gaziantep'te uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Abdullah Cengiz isimli şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oyuncu Hazal Türesan 100 bin lira dolandırıldı

Oyuncu Hazal Türesan, vefat eden babasının sigorta borcu olduğunu iddia eden sahte bankacı tarafından 100 bin TL dolandırıldı.

Toplam 4342 haber.