Asayiş

Asayiş Haberleri

Ağır hasarlı binadan hırsızlık yapan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te, depremde ağır hasar aldığı için girilemeyen bir binanın 4 dairesinden hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kökünü kurutma operasyonunda 87 tutuklama

Gaziantep'te, yapılan 49'uncu Kökünü Kurutma Operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan 100 şüpheli şahıstan 87'si tutuklandı. Operasyonlarda 159 kilo esrar ile çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te kaçak sigara ve ilaç operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te bir işyeri ve bir depoya yönelik operasyonda çok miktarda özel reçeteye tabii tıbbi kaçak ilaç ile kaçak sigara ve elektronik sigara kiti ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

İki ayrı adresten hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te 2 ayrı adresten hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli şahıs, yakalandıktan sonra sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Şahısların, hırsızlık öncesi ikametlerden birine girme ve çaldıkları eşyalarla bölgeden kaçma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te abart egzoz kullanan 5 araç sürücüsüne ceza

Gaziantep'te çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran abartı egzoz kullanan 5 modifiye aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

İki araç kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hatalı sollama yapan otomobil karşı şeritten gelen diğer araca çarpıştığı kazada 2'si çocuk, 8 kişi yaralandı. o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Nizip'te feci kaza: 2 ağır yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kavşakta çarpışan otomobillerden biri ters döndü: 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kavşakta çarpışan iki otomobilden biri ters döndü. Meydana gelen kazada ters dönen otomobilde yolcu olarak bulunan kadın yaralandı.

Gaziantep'te 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası: 3 yaralı

Gaziantep'te aralarında otomobil, kamyonet ve tırların da olduğu 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, yaralanan 3 kişi hastanelere kaldırıldı.

Gaziantep'te 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Gaziantep'te bir ev ve araçta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 4 kilo metamfetamin (ateş-buz) uyuşturucu madde ele geçirildi.

Muhasebeciden 148 bin lira çalan 2 şahıs yakalandı

Gaziantep'te bir petrol istasyonu muhasebecisinin seyir halindeki aracını durdurarak araçta bulunan 148 bin 100 TL çalan maskeli 2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

Gaziantep'te dolu yağışının beyaza bürüdüğü yolda zincirleme kaza

Gaziantep-Nizip karayolunda öğle saatlerinden sonra etkili olan dolu yağışı bir anda yolları beyaza bürüdü. Yağış sonrası kayganlaşan yolda 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana gelirken araçlarda maddi hasar oluştu.

Depremden sonra yüzlerce kilometre uzağa taşınan ailelere sürpriz ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden sonra Gaziantep'ten Ankara'ya taşınan ailelere sürpriz ziyarette bulunarak, ailelerin ihtiyaçlarını sordu.

İHA muhabirlerinin de öldüğü feci kazanın ilk duruşması görüldü

Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen, İHA muhabirleri Muhammet Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver ile birlikte toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kazada otobüs şoförü Abdulkadir Memiş'in yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Mahkeme heyeti, duruşmada 'suçsuzum, bu sadece bana ait bir ihmalkarlık değil, yüzde 70-80 kara yollarının kusuru var' diyen sanık otobüs şoförünün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 8 Haziran 2023 tarihine erteledi.

Yavuzeli'ndeki 'Kökünü Kurutma operasyonlarında 7 gözaltı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen Kökünü Kurutma operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te Kökünü Kurutma Operasyonu: 149 gözaltı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep'te gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu ile ilgili bilgiler paylaştı. Bakan Soylu, bin 529 polis ve jandarmanın katıldığı 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 149 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Depremde hasar gören binaların yıkımı devam ediyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmalarına ve ağır hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor.

Takla atarak ters dönen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak takla atan otomobil, ters dönerek durabildi. Feci kazada otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Tartışma sırasında polisi öldüren baba ve oğlu tutuklandı

Gaziantep'te 'çöp atma' meselesi nedeniyle yaşanan tartışma sırasında darp edilen kardeşini korumaya çalışan görev iznindeki polis memuru Mehmet Ali Kuş'u öldürdüğü belirlenen katil zanlısı Mehmet Ali Çekiç ile oğlu Orhan Çekiç tutuklandı.

Toplam 4386 haber.