Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te 28 kilo 400 gram skunk ele geçirildi

Gaziantep'te narkotik dedektör köpeğin tepki verdiği kargo paketinde yapılan aramada, 28 kilo 400 gram uyuşturucu skunk ele geçirildi.

Depremzedelere mutfak seti dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen ilçelerde konteynır kentlerde yaşayan vatandaşların tamamına mutfak seti dağıtıldı.

Güpegündüz silahlı kuyumcu soygunu girişiminde bulunan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te güpegündüz bir kuyumcuya girerek soygun yapmaya çalışan ve kuyumcuyu silahla yaralayan Y.Y. isimli maskeli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kuyumcuyu yaralama ve araçla kaçma anları çeşitli güvenlik kameralarına yansıyan soyguncu, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Zerda dizisinin çekildiği konak depemde yerle bir oldu

Bir dönem izlenme rekorları kıran 'Zerda' dizisinin çekildiği Hurşit Ağa Konağı,Kahramanmaraş depremlerinde yerle bir oldu

Nurdağı'nda 605 saat sonra 5 koyun sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş depremlerinde büyük hasar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalan 52 kuzudan 5'i 605 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Gaziantep'te güpegündüz silahlı kuyumcu soygunu girişimi

Gaziantep'te güpegündüz bir kuyumcuya giren silahlı ve maskeli şahıs, kuyumcuya silah çekerek altınları istedi. Kuyumcu ise vurulmasına rağmen soyguncuyla boğuşarak altınları kaptırmadı.

Kavak'ın ifadesi ortaya çıktı “Binanın kabası imece usulü yapıldı”

Kahramanmaraş’taki iki büyük depremde Gaziantep Nurdağı ilçesinde yıkılan iki binadan sorumlu tutuklanan Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’ın hakimlik ifadesine Odatv ulaştı. Kavak'ın ifadesi ortaya çıktı “Binanın kabası imece usulü yapıldı”

Enkazdan ''çığlık geldi'' ihbarı polisleri harekete geçirdi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde yıkılan bir binanın enkazından ''çığlık sesi geldi'' ihbarı üzerine polis harekete geçti. Ekipler yaptığı aramada ise kısa sürede ihbarın asılsız olduğunu tespit etti.

Depremde dağ dağa kavuştu, doğal göl oluştu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaklaşık 2 dakika süren sarsıntı anında birleşen iki dağı 23 günde ayıramadılar. Dere yatağını dolduran kaya ve topraklar nedeniyle bölgede oluşan doğal göl, manzarası ile görenleri etkiliyor.

Genelgeye uymayan nakliyecilere ceza yağdı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelgede belirlenen ev taşıma ücretinin üzerinde fiyat istediği belirlenen nakliye firmasına 25 bin 256 TL para cezası verilirken araçlar 15 gün trafikten men edildi.

Enkaz altından 13'üncü saatte çıkarılan Hatice ile kurtarma ekibinin duygusal buluşması

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremin 13'üncü saatinde enkaz altından kurtarılan 23 yaşındaki Hatice Töremen, kendisini ve 2,5 yaşındaki kızı Hilal'i sağ salim kurtaran ekiple hastane odasında buluştu. Duygusal anların yaşandığı buluşma sonrası Hatice Töremen ile kurtarma ekibinden Serkan Emre o anları ilk kez anlattı.

Nurdağı Belediye Başkanı tutuklandı

Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Nurdağı'nda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltına alınan belediye başkanın ifadesi ortaya çıktı

Depremin en çok etkilediği ilçelerden biri olan Nurdağı'nda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ilk ifadesinde, eskiden müteahhitlik yaptığını başkan olduktan sonra şirketi kardeşine devrettiğini söyledi.

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak gözaltına alındı

Depremden en çok etkilenen Gaziantep'in Nurdağı'nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak gözaltına alındı.

Arap Emirlikleri'nin kurduğu sahra hastanesi depremzedelere şifa oldu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan tek hastanenin depremde zarar görmesinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri tarafından kurulan 50 yataklı tam donanımlı sahra hastanesi bölgedeki afetzedelerin şifa kapısı oldu. Gönüllü Türk sağlık personeli ile birlikte hizmet verilen hastanede röntgen, tomografi gibi teknolojik imkanlar da bulunuyor.

Nurdağı'nda ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin vurduğu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı aralıksız sürüyor. Devam eden yıkım çalışmaları ve ilçedeki hasarın boyutu havadan dron ile görüntülendi.

Nurdağı'nda deprem soruşturmasında yakalanan Yunus Kaya tutuklandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem nedeniyle yıkılan binalara yönelik soruşturma çerçevesinde Mersin'de yakalanan CCK isimli firma sahibi Yunus Kaya, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kurtarmak isterken çatının altında kaldılar

Depremin ilk anlarında Gaziantep'te yıkılan Gölgeler apartmanında kurtarma çalışması sırasında çatının vatandaşların üzerine düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Depremde şaşırtan görüntü

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 11 il arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçe kırsalında bulunan 2 katlı binanın birinci katındaki taş duvarda delikler oluşurken, üst katındaki tuğla duvarın ise hiç hasar almaması dikkat çekti.

Toplam 4342 haber.