Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te 7 modifiyeli araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı

Gaziantep'te çevreyi rahatsız ederek kamunun rahatını bozacak şekilde gürültü çıkaran 7 modifiyeli araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 39 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda hakkında yasal işlem yapılan 248 şüpheli şahıstan 39'u sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonda 20 şüpheli yakalandı. Yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 18'i tutuklandı.

Kontrollü minare yıkımı faciayla son buldu: 1 ölü

Gaziantep'te depremde hasar alan cami minaresinin kontrollü yıkımı sırasında facia yaşandı. Minarenin, yıkımı yapan kepçenin üzerine devrilmesi sonucu kepçe operatörü hayatını kaybederken o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Gaziantep'te Korkunç Olay!

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir genç, işlek cadde kenarındaki ağaca asılı halde ölü bulundu.

Haraç vermeyen esnafı öldüren zanlı tutuklandı

Gaziantep'te kendisine haraç vermediği için tartıştığı esnafı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen V.Ö. isimli zanlı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Tartışma sırasında polisi öldüren baba ve 4 oğlu adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te 'çöp atma' meselesi nedeniyle yaşanan tartışma sırasında görev iznindeki polis memuru Mehmet Ali Kuş'u öldürdüğü belirlenen katil zanlısı baba ve 4 oğlu yakalandı. Yakalanan katil zanlıları, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken olayın şok detayları da ortaya çıktı.

Kazada hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep-Kilis karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Habib Özkılıç, Yavuzeli ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi merhum polis memurunun babası Sefer Özkılıç'ın tabuta sarılıp gözyaşı dökerek oğluna veda etmesi ise yürekleri burktu.

Haraç vermeyen esnaf kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te iş yerini açtığı esnada kendisinden haraç isteyen bir şahıs tarafından kalbinden bıçaklanan esnaf hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Gaziantep'te, narkotik suçların engellenmesi ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyonda 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te riskli binaların kontrollü yıkımı sürüyor

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde ağır hasar gören binalarda yıkım devam ediyor.

Gaziantep-Kilis karayolunda zincirleme trafik kazası: 1'i polis 2 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'ten Kilis'e seyir halinde bulunan bir otomobil, önünde ilerleyen bir başka otomobile ve motosiklete arkadan çarptı. Feci kazada Polis Memuru Habip Kılıç ve Yunus Emre Tabu hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Korkuluk demirine sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

Gaziantep'te başı okul bahçesindeki korkuluğun demirleri arasına sıkışan 8 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Gaziantep'te kapkaç olayı kameralara yansıdı

Gaziantep'te iki kapkaç olayını gerçekleştiren şüpheli yakalanarak tutuklanırken, kapkaç anı kameralara yansıdı.

Gaziantep'te feci kaza: 5 ölü

Gaziantep havaalanı yolunda gece saatlerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi ölürken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Gaziantep'te iki grup arasında silahlı kavga: 1'i polis 2 ölü

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada izinde olan 1 polis memuru ile 1 sivil vatandaş hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

Pençe-Kilit Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün etkisiz hale getirilen 3 terörist ile birlikte silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Gaziantep'te 34 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan 38 şüpheli şahıstan 34'ü tutuklandı. Diğer 4 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Gaziantep'te yol kesme, tehdit ve darp olayı firarisi yakalandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde meydana gelen yol kesme, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, tehdit ile darp olayının failleri arasında yer alan ve aranması bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Toplam 4386 haber.