Ekonomi

Ekonomi Haberleri

TİSK Başkanı Akkol: “Asgari ücretteki beklentiyi karşılayabilmek için Türk işverenleri olarak konuları masaya getireceğiz”

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 'Şu anda kamuoyunda asgari ücretin güncelleştirilmesi ile ilgili bir beklenti var. Biz de bu beklentiyi karşılayabilmek için Türk işverenleri olarak neler yapılabilir diye bakıp konuları masaya getireceğiz' dedi.

Türk tekstilinde sürdürülebilirlik rüzgarı

TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Fikret Kileci, beraberindeki heyetle birlikte Helsinki'de düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu ile eş zamanlı düzenlenen programa katıldı.

Dolar 23,5730 liradan, euro ise 25,3410 liradan haftaya başladı.

Dolar 23,5730 liradan, euro ise 25,3410 liradan haftaya başladı.

HAK-İŞ Sendikası'ndan deprem bölgesine 260 milyon TL'lik destek

HAK-İŞ Sendikası, Denetim ve Disiplin Kurulu'nun ilk toplantısını, Gaziantep'te depremden etkilenen illerin, il, bölge ve şube başkanlarının katılımıyla 'Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz' temasıyla gerçekleştirdi. HAK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, deprem bölgelerine toplam 260 milyon TL'nin üzerinde destek verdiklerini açıkladı

Gaziantep'teki sanayiciler ITMA Milano Fuarı'nda

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, bölge sanayicilerle birlikte ITMA Milano 2023 Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Teknolojisi Fuarı'na katıldı.

TARMAKBIR'de Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu dönemi

1978 yılında kurulan ve tarım sektöründen 195 firmanın üye olduğu Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği'nin (TARMAKBİR) Ankara'da yapılan 31. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Başak Traktör'ü temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu seçildi.

TOBB Gaziantep KGK meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu'nun (KGK) Meclis Toplantısı yapıldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mersin Limanı'ndaki yoğunluk nedeniyle hem ithalatın hem de ihracatın sekteye uğradığını belirterek, yaşanan sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Dolar 22,7620 liradan, euro ise 24,3220 liradan güne başladı.

Dolar 22,7620 liradan, euro ise 24,3220 liradan güne başladı.

Gaziantep ulaşım yatırımları vatandaşların memnuniyeti arttırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Ulaşım ve Bilişim Hizmetleri (Gaziulaş), yenilenen hizmet altyapısı ve çalışma politikasıyla geçmiş yıllara göre gelen şikayetlerde yarı yarıya azalma yaşadı.

Cibuti-Etiyopya Alım Heyeti Buluşmaları Gaziantep'te başladı

Türkiye ve Gaziantep'in Afrika ülkelerine olan ihracatını arttırmayı hedefleyen Cibuti-Etiyopya Alım Heyeti Buluşmaları, Gaziantep'te başladı.

Gaziantep'te 'Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma' paneli

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından aile şirketlerinde kurumsallaşma, şirketlerin yeni nesile geçişi ve sürdürülebilirliğini sağlamak hedefiyle kurulan 'Yeni Nesil Sanayici Platformu' faaliyetleri çerçevesinde'Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Paneli' düzenlendi.

Döviz kurları güne nasıl başladı ?

Dolar 21,4630 liradan, euro ise 23,0230 liradan güne başladı.

GTB başkanlarından yeni kabineye kutlama

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyi kutlayarak, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

OSB Başkanı Şimşek, 'Yeni kabine güven veriyor'

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şimşek, yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesini değerlendirdi.

CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarına katılımcıların ilgisi çok büyük

Uzun bir aradan sonra halı ihracatının toparlanarak eski düzeylerine ulaşmaya başladığını açıklayan GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan yapılan seçimlerin ardından göreve yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve açıklanan yeni kabineyi kutlayarak 'Ekonomik istikrarın üretim ve ihracatımızı olumlu etkileyecektir' dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan mayıs ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, depremin etkisiyle Gaziantep'in ihracatında başlayan düşüşün mayıs ayı itibarı ile eksiden artıya geçtiğini söyledi.

Gaziantep ihracatı toparlanıyor

İhracat başarısıyla ülke ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri olan Gaziantep'in deprem felaketi sonrası düşüş eğilimine giren ihracatı mayıs ayı ile birlikte toparlanmaya başladı.

Fikret Kileci: 'Mayıs ayında 1 milyar dolar ihracat barajını aşmak bizleri sevindirdi'

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), bölgenin Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı.

Toplam 1988 haber.