Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir çeyrek final yolunda millilerin yanında

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı maçı futbolseverler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kuracağı dev ekranlardan izleyerek takımına destek verebilecek.

Arabanlı çiftçilere anız yakma yasağıyla ilgili duyuru

Araban İlçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, Araban ilçesinde hasat sonrası anız yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Classic Mercedes Festivali Gaziantep'te yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Classic Mercedes Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlendi.

Bakan Yerlikaya'dan Tahmazoğlu'na ziyaret etti

Bir dizi ziyaretler için Gaziantep'e gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu belediye hizmet binasında ziyaret ederek yerel seçimlerde yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Gaziantep'te 30 Haziran Pazar Günü Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (Toroslar EDAŞ), Gaziantep'te 30 Haziran Pazar günü uygulanacak elektrik kesintilerini ve etkilenecek ilçe ve sokakları açıkladı.

Yılmaz'dan esnafa ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, esnafla iç içe olmaya ve taleplerine kulak vermeye devam ediyor. Bu kez Tekel Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafla çay içip uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Gıda denetimlerinde 4 ton ürün ele geçirildi

Şehitkamil'de gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, güvenilirliğini kaybetmiş ve insan sağlığını tehlikeye atacak 4 ton gıda ürünü ele geçirilerek imha edildi.

Gazi torunları şehitler diyarında

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında başlattığı 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' projesi kapsamında öğrencileri ve vatandaşları ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantep’te 29 Haziran 2024 Tarihinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak Bölgeler

TEDAŞ, 29 Haziran 2024 tarihinde Gaziantep’te planlanan elektrik kesintilerini duyurdu.

GASMEK Aile Katılım Programını başlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'ndan (GASMEK) yararlanan kursiyerler ve çocukları Aile Katılım Programı ile iletişimlerini geliştiriyor, kaliteli zaman geçirme imkanı buluyor.

Depremzede çocuk Medical Point'te sağlığına kavuştu

6 Şubat depreminde yaralanan 9 yaşındaki Elif Usluol, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde sağlığına kavuştu.

Yılmaz, dereceye giren güreşçileri ödüllendirdi

İbrahimşehir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Umut Yılmaz, İbrahimşehir Geleneksel Aşırtmalı Aba Güreşleri organizasyonunda dereceye giren güreşçilere ödüllerini takdim etti.

Gaziantep'te 27 Haziran'da elektrik kesintisi olacak yerler

Gaziantep’te 27 Haziran Perşembe günü çeşitli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte kesinti programının detayları:

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşın sağlığı için çalışıyor

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri Şahinbey İlçesi'ndeki denetimlerini aralıksız sürdürmeye devam ederken halkın sağlığını tehlikeye atan tarihi geçmiş ve sağlıksız ortamlarda satışı yapılan ürünlere el koydu.

Rayiha ve Baharat Müzesi, bayram tatilinde 4 bin kişiyi misafir etti

Gaziantep'teki Rayiha ve Baharat Müzesi, Kurban Bayramı tatilinde büyük ilgi gördü. 9 günlük tatil süresince 4 bin ziyaretçiyi ağırlayan müze, hem eğitim hem de gastronomi alanında eşsiz deneyimler sundu.

Milli takımın heyecanına büyükşehir de ortak oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya ile oynayacağı kritik maç için Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Masal Parkı ve Kuzeyşehir'de dev ekranlar kuracak.

Tahmazoğlu vatandaş ve esnaf ile iç içe

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yılmaz'dan çiftçilere büyük destek

Çağkuyu Mahallesi sakinlerinden rahmetli Hacı Hüseyin Ünal'ın oğlu Hanifi Ünal, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın çabalarıyla uzun zamandır bekledikleri arazi yolunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplam 2958 haber.