Gündem

Gündem Haberleri

OSB Başkanı Şimşek: 'Deprem sonrası başarılı bir sınav verdik'

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde yayımladığı anma mesajında, Depremden sonra tüm araç-gereç, bina, personel gibi tüm imkanlarımızı milletimizin hizmetine sunduk. Gaziantep OSB, deprem yaraların sarıldığı merkez haline gelerek başarılı bir sınav verdi dedi.

Akıncı, 6 Şubat depremleri anma mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 6 Şubat depremlerinin 1'inci yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Ünverdi'den depremin yıldönümü mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin acılarını paylaşıyorum. Allah böylesi bir acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın' ifadelerini kullandı.

Kılıç'tan Miraç Kandili mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Miraç Kandili'ni yayımladığı mesaj ile kutladı.

Kileci'den 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde birlik beraberlik mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci Güneydoğu Bölgesi'nde büyük bir yıkıma sebep olan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Çıkmaz: 'Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük'

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

Kaplan, 'Tarihin en büyük acılarından birisini yaşadık'

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Depremde yıkılan mahallede bir tek cami ayakta kaldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin büyük yıkım yaptığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bir mahalle yıkıldı, inşaat halindeki cami ve minaresi ise ayakta kaldı.

Kesinleşmiş kararlara rağmen DASK eksik ödemeleri yapmadı

Kahramanmaraş Barosu Avukatlarından Murat Gül, yargı kararına rağmen DASK tarafından eksik ödemelerin yapılmadığını ifade etti.

Gaziantep'te depremde hayatını kaybedenler için enkaz alanında Kuran-ı Kerim okutuldu

6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 134 kişiye mezar olan Gaziantep'teki Ayşe-Mehmet Polat sitesinde depremin yıl dönümü dolayısıyla 04.17'de ölenler için Kuran-ı Kerim okutuldu.

SANKO depremin yaralarını sarmak için imkanlarını seferber etti

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 6 Şubat 2023'te yaşanan depremlerin ilk anından itibaren tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Kadooğlu, 'Devlet millet işbirliğiyle dünyaya örnek bir millet olduğumuzu gösterdik'

11 ilde yaşanan ve asrın felaketi olarak bilinen depremin birinci yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 'Allah ne bize ne de başka bir millete böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın' dedi.

Dev viyadüklerdeki genleşme derzleri ve deprem takozlarındaki bozulmalar çelik malzemelerle giderildi

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin en büyük yıkımı yaptığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden geçen TAG otoyolundaki dev viyadükler depremde hasar almadı. Bazı viyadüklerdeki genleşme derzleri ve deprem takozlarındaki bozulmalar, çelik malzemelerle giderildi.

Şahin'den Miraç Kandili mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, 'Deprem değil binalar öldürdü'

100 yılın felaketi, tüm Türkiye'yi sarsan 6 Şubat Depremlerinin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, 'Deprem değil binalar öldürdü!' dedi.

Gaziantep Büyükşehir, depremler sonrası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde ağır hasar alan İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde hayatın normale dönmesi için tüm alanlarda imkanları seferber etti.

111 yaşında hem enkazdan sağ çıktı hem de yakalandığı zatürreyi atlattı

Gaziantep'te yaşayan ve daha önce beyin kanaması geçiren, düşmeye bağlı kalça kırığı yaşayan, 6 Şubat 2023'teki depremde enkaz altında kalan 111 yaşındaki Hatice Düzer, zatürreyi de gördüğü tedaviyle yenerek sağlığına kavuşmasını pasta keserek kutladı.

Tahmazoğlu: 'Miraç Gecesi en anlamlı gecelerden birisidir'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Miraç Gecesi dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutlanan Miraç'ın insanlık lemi için birçok mesajla dolu olduğunu söyledi.

Fadıloğlu, Miraç Kandili'ni kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mübarek üç ayların ikinci Kandili olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 2435 haber.