Gündem

Gündem Haberleri

Şahinbey Ampute farklı galibiyet 10-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nı 10-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Fadıloğlu'dan 6 Şubat depremi anma mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyen Başkan Fadıloğlu, bir daha böyle bir afetin yaşanmamasını diledi.

Koçer, 'Bölgemizde hayat her anlamda normale dönene kadar çalışmaya devam edeceğiz'

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada Türk milletinin bu zorlu süreçte sergilediği dayanışmanın yaraları sarma yolunda verilen mücadeleye güç kattığını belirtti.

Gaziantep'te depremzedelerin kura heyecanı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler, yağmur altında kura çekimini takip etti. Vatandaşların ortak temennisi kısa süre içinde yeni yuvalarına kavuşmak oldu.

Villaları aratmayan köyevleri 4 Şubat'ta teslim ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde ağır hasar alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen ve villaları aratmayan köyevleri 4 Şubat'ta teslim ediliyor.

Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliğinde son iki gün

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 04 Şubat tarihine kadar devam edecek olan Çocuk Şenliği'nde düzenlenen etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken hafta sonu etkinlikler heyecan içinde bekleniyor.

Depremzede öğrencilere her türlü kolaylık sağlanıyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından D.T. Şehitkamil Sahnesi'nin içerisinde hayata geçirilen ve 24 saat kesintisiz olarak öğrencilerin kullanımına açık tutulan M. Sami Benli Kütüphanesi, yoğun ilgi görüyor. Her türlü imkanın ücretsiz sağlandığı kütüphaneden yararlanan depremzede öğrenciler, kendilerine her türlü kolaylığın sağlandığını anlattılar.

Rumi Dreams, 24 Şubat'a kadar sanatseverleri ağırlayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Refik Anadol'un 'Rumi Dreams' sergisi gelen yoğun talep üzerine son günü 24 Şubat'a uzatıldı.

3 gün enkazda kalan aile yaşadıklarını anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden Hatay sonra Gaziantep'e yerleşen Cengiz Demirkıran ailesiyle birlikte, depremin acısını dün gibi yaşadığını söyleyerek, 'Hayata dua ederek ve halüsinasyonlar görerek tutunduk. Sanki eşim yemek yapıyormuş, yemek yiyoruz gibi hayal ederek 3 gün dayandık dedi.

Topçuoğlu ailesinden Gaziantep ve Kilis'e iki önemli eser

Sanayi ve ticaret alanındaki başarılarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir toplayan Topçuoğlu ailesi, Gaziantep ve Kilis'e iki önemli eser daha kazandırmak amacıyla protokol imzaladı.

9 şiddetine dayanıklı çelikten yapılan hastane, Mart ayının sonunda teslim edilecek

Yüz yılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremlerin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde çelik konstrüksiyon üzerine yapılan 72 yataklı Acil Durum Hastanesi tamamlanarak mart ayının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.

Büyükşehir Müzeleri 5 yılda yaklaşık 4 buçuk milyon ziyaretçi ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi, sanatı, kültürü ve gastronomini gelecek nesillere taşımak amacıyla kurulan müzeleri son 5 yılda 4 milyon 402 bin kişi ziyaret etti.

Şahin ile Fadıloğlu, esnaf ve işçilerle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, esnaf ve fabrika işçileriyle bir araya geldiler.

Gaziantep'te deprem konutlarının teslimine sayılı günler kaldı

Gaziantep'te depremzedeler için yapılan deprem konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanan Nurdağı ve İslahiye deprem konutlarının 4 Şubat'ta kura ile teslim edilmesi bekleniyor.

Oğuzeli Belediyesi çalışanların yüzünü güldürdü

Oğuzeli Belediyesi Belediye-İş Sendikası ile 2024 yılı personel maaş artışı için toplu iş sözleşmesi protokol töreni gerçekleştirildi.

Umre'den dönen öğrencilere coşkulu karşılama

Şahinbey Belediyesi, umre ziyareti için Suudi Arabistan'a giden 160 öğrenciyi Gaziantep Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde karşıladı.

GAÜN Öğrencisi Taekwondoda Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri Barış Eşiyok Türkiye şampiyonu, Yunus Emre Taş ise Türkiye ikincisi oldu.

Minikler Futbol Şenliği'nin ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki 11 ilden katılan çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği'nin ödülleri sahiplerini buldu.

Toplam 2435 haber.