Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep Büyükşehir, İsrail menşeili gıda ürünlerinin satışını durdurdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren restoranlar ve gıda satış işletmelerinde İsrail menşeili ürünlerin satışının yapılmaması kararı alındı.

Vefa hizmeti ile yaşlıların yüzleri gülüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen 'Vefa Hizmeti' projesi çerçevesinde Mehmet Duran Korkut ve eşi Semiye Korkut'un evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.

Fenomenler mercek altında “Kendi benliklerini rahatlatmak için yardım yapıyorlar”

Sosyal medya fenomenlerinin Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından mercek altına alınması, akademisyenlerin de dikkatini çekti. Fenomenlerle ile ilgili yaptıkları incelemenin detaylarını paylaşan Doç. Dr. Canan Arslan ve Doç. Dr. İlknur Doğu Öztürk özellikle yapılan yardımlarla ilgili olarak, 'Kendi benliklerini rahatlatmak için yardım yapıyorlar' dedi.

Ayşen Ahi güven tazeledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanlığına yeniden Ayşen Ahi seçildi.

Günebakan ile Altınbaş aileleri akraba oldu

İşadamı Bilal Günebakan'ın oğlu Ramazan ile Nizip'in köklü ailelerinden Emin Altınbaş'ın kızı Mutlu Nur, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Cumhuriyetin 100. yılı Şehitkamil'de coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü, Şehitkamil'de büyük heyecan, gurur ve coşkuyla kutlandı. Şehitkamil Meydanı ve Korusu'ndaki kutlamada konuşan Başkan Fadıloğlu, 'Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice yüzyıllarda bu ülke payidar kalacak' dedi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılı kutlandı

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılı, coşkuyla kutlandı.

Şahinbey'de Cumhuriyetin 100. yılı coşku ile kutlandı

Şahinbey Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü düzenlediği sportif etkinliklerle ve vatandaşlara bayrak dağıtımı ile kutladı.

Gaziantep'in kırsal mahallelerinde 29 Ekim ve 100. yıl coşkusu

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı kırsal Büyük Karacaören Mahallesi'nde Cumhuriyetin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Tancan ailesin mutlu günü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'ın kızı Büşra ile Gedik ailesinin oğlu Kamil, sade düğün ve nikah töreni ile dünyaevine girdi.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Birlik ve beraberlik' vurgusu yaptı.

Cumhuriyetin 100. yılında girişimci kadınlar HKÜ'de başarı hikayelerini anlattı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi (KADMER) tarafından, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde kadın girişimcilerin ailelerinin desteği ile ulaştıkları başarı hikayelerinin ele alındığı söyleşi düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramı Mesajı

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin 100. Yılı SANKO Üniversitesi'nde coşkuyla kutlandı

SANKO Üniversitesi'nde Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 'Derneklerden Cumhuriyete' konulu program düzenlendi.

ANKA Hastanesi'nde 100.yıl heyecanı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde, Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıl heyecanı ve coşkusu yaşandı.

Fatma Şahin'in paylaşımı büyük beğeni topladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100'üncü yılı nedeniyle kent genelinde düzenlenen kutlamalar tüm coşkusuyla devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşım dikkatleri çekti.

Gaziantep'te Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ve müzeler ücretsiz

Gaziantep'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle toplu taşıma ve müzeler ücretsiz hizmet verecek.

Gaziantep'te okullarda 29 Ekim heyecanı

Gaziantep'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Mahmut Humayun Özhelvacı Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı.

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılını kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 2400 haber.