Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK'nın kupadaki rakibi Etimesgut Belediyespor

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Şehitkamil'den spora tam destek

Şehitkamil Belediyesi, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği amatör spor kulüplerine malzeme desteğini 2023-2024 sezonu öncesi 86 farklı amatör spor kulübü, spor liselerinin futbol takımlarına ve Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Takımı'na verdiği sportif malzemelerle devam ettirdi.

Gabriel Margarit: 'Bugün çok önemli bir 3 puan aldık'

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, 2-0 kazandıkları Ç.Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, Bugün çok önemli bir 3 puan aldık dedi.

İlhan Palut: 'Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık'

Ç.Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından penaltı pozisyonuna vurgu yaparak, Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Ç.Rizespor: 0 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Ç.Rizespor'u 2-0 mağlup etti

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Ç.Rizespor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Ç.Rizespor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Çaykur Rizespor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Mücadelede 20 dakika ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Tahmazoğlu'ndan Ampute Futbol Takımı'na moral

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şampiyonlar Ligi maçları için İspanya'ya gidecek olan Şahinbey Ampute Futbol Takımı ile bir araya gelerek moral verdi.

Gaziantep Alg Spor, Karadeniz'den 1 puanla döndü

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta heyecanı, yarın ve 8 Kasım Çarşamba günü gruplarda oynanacak maçlarla yaşanacak.

Yeşil-Siyahlı ekip 3 puanla başladı

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Gaziantep Süper Amatör Lig 2023-2024 sezonu ilk maçında Rumkale Yavuzeli Spor Kulübü'nü 7-1'lik skorla mağlup etti.

Gaziantep FK-Ç.Rizespor maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'de Gaziantep Futbol Kulübü ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Gaziantep Valisi Çeber: 'Emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ediyoruz'

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Oğuzeli ilçesi kırsal Yazılı Mahallesi'nde 75 günde tamamlan Beşiktaş İlkokulu için emeklerinden dolayı Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür etti.

Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun açılış töreni yapıldı

Beşiktaş'ın depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı 'Bırakmam Seni Türkiyem' yardım kampanyası kapsamında, taraftarların ve vatandaşların bağışlarıyla yapımı tamamlanan Gaziantep Oğuzeli Beşiktaş İlkokulu'nun açılış töreni yapıldı.

Ahmet Nur Çebi: 'Önümüzdeki hafta sonuna kadar başkanlık için kararımı açıklayacağım'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, aralık ayında gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda aday olup olmayacağına ilişkin kararını henüz vermediğini ve önümüzdeki hafta sonuna kadar kesin kararını açıklayacağını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 4 - Efeler 09 Spor: 0

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda konuk ettiği Efeler 09 Spor'u 4-0 mağlup ederek 4. Tur'a yükseldi.

Yeşil-siyahlılar potada başarılarıyla parlıyor

Genç yeteneklerin yetiştirilerek Gaziantep ve Türk sporuna kazandırıldığı Şehitkamil Belediyesi Spor Akademilerinde, basketbol branşında yarışmacı takımlar elde ettikleri başarılı sonuçlar ve sahaya yansıttıkları oyunla adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Denis Dragus: 'Beşiktaş maçından elimiz boş dönmek istemiyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Rumen forveti Denis Dragus, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından en az bir puan hedeflediklerini söyleyerek, Beşiktaş maçından elimiz boş dönmek istemiyoruz dedi. Dragus, takıma geliş süreci, gelecekteki hedefleri, ligdeki hedefleri ve Murius Sumudica ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 3 - Ludogorets Razgrad: 1 (Maç sonucu)

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bulgar ekibi Ludogorets'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Toplam 1032 haber.