Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (27 Eylül 2023)

Makine ve metal sektörünün sorunları GSO'da konuşuldu

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde Birleştirilmiş Makine ve Metal Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.

İSO 500'de Lidersan'ın Rekor yükselişi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2022 sıralamasında bir önceki yıla göre 133 basamak yükseldi. 492. Sıradan 359. Sıraya yerleşen Altunkaya Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş her geçen yıl listede zirveye doğru ilerlemeye devam ediyor.

Akıncı, İSO 500'de yer alan Gaziantepli firmaları kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun açıklandığı İSO 500'de, Gaziantep'ten 28 firmanın yer aldığını belirterek, yaşanan küresel krizler ve deprem felaketinin olumsuz etkilerine rağmen Gaziantepli firmaların yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu sonuçları açıklandı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre Gaziantep'ten 28 firmanın ilk 500 firma arasında yer aldığını kaydetti.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (26 Eylül 2023)

Türkiye'nin paraları Gaziantep'e emanet

Gaziantep'te el emeğiyle üretilen çelik kasalar Türkiye'nin kasa ihtiyacının yüzde 90'ını karşılarken birçok Avrupa ve Balkan ülkelerine de ihraç ediliyor.

GTO Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GAİB'de E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde ve TİM E-İhracat Sekretaryası iş birliğinde 'E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı' GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

GSO Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (25 Eylül 2023)

Makine halı üretiminin lideri Gaziantep halının modasında da zirveyi zorluyor

Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Halı Tasarım Programı öğrencileri Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'ı fabrikasında ziyaret ederek, makine halısı, makine halısının geleceği ve sürdürüle bilir ihracat için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Celal Kadooğlu: 'İhracatta ilk sırayı hububat, bakliyat alıyor'

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Güneydoğu'dan en fazla makarna, buğday unu ve bitkisel yağ ihraç edildiğini söyledi.

Şahin, 'Dirençli şehirler için yol haritası oluşturmak' konulu panele katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Geleceğin Şehirleri' temasıyla Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen program çerçevesinde, 'Dirençli Şehirler İçin Yol Haritası Oluşturmak' konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. Başkan Şahin, deprem sürecinde akıllı şehir teknolojisinin şehre büyük fayda sağladığını söyledi.

TL dönüşümlü KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğu kaldırıldı

Türk lirası (TL) dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğu kaldırıldı.

Musullu fuarın gözdesi oldu

1997 yılında kurulan ve her kesimden kullanıcının ihtiyaçlarına cevap veren Musullu, Yüksek Kaliteli ve Özgün tasarımlı ürünlerini Zuchex Fuar'ında beğeniye sundu.

İkinci el otomobillere bakan çok, alan yok

Gaziantep'te her pazar günü kurulan ikinci el oto pazarında ne alıcının ne de satıcının yüzü gülüyor. Yüzlerce satılık araçtan oluşan uzunca kuyruğu gezen vatandaşlar, sadece bakmakla yetiniyor.

Gaziantep'e 30 milyar liralık dev proje kazandırdık

Gaziantep'in ulaşımında önemli bir dönüm noktası olan bugünkü rakamıyla 30 milyarlık değere sahip GAZİRAY, seferlerine başladığı günden bu yana sanayi bölgelerini birbirine bağlayan güzergahı dolayısıyla günlük 10 bin yolcuya hizmet veriyor.

Yüzde 500 artış ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi

Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.

Toplam 1962 haber.