Ekonomi

Ekonomi Haberleri

16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı ve Kongresi Gaziantep'te düzenlendi

Güneş enerjisi ve depolama teknolojilerinin yer aldığı 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı, ELİN Enerji ana sponsorluğunda 20-22 Eylül'de Gaziantep'te Domino Fuarcılık, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) iş birliği ile düzenlendi.

Enerji sektörü 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı'nda buluştu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Global Enerji Derneği iş birliğinde düzenlenen 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Kongresi ve Fuarı'nın açılışı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Depremzede engelliler için 5 milyon dolarlık destek

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Taipei Ekonomik ve Kültürel Misyonu arasında 'Yüzyılın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşmak Projesi'ne 5 milyon Amerikan Doları destek sağlayacak protokol imzalandı.

Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarına Altunkaya damgası

Venezuela'nın Başkenti Karakas'ta düzenlenen Türk İhraç Ürünleri Fuarına katılan Altunkaya Şirketler Grubu fuarın en fazla ilgi gören firması olma özelliğiyle dikkat çekti. Venezuela Devlet Başkan yardımcısı Delcy Rodriguez'in de ziyaret ettiği stantta Altunkaya Grup tarafından üretimi gerçekleştirilen birçok ürün yer alıyor.

Dolar 27,0240 liradan, euro ise 28,7320 liradan güne başladı.

Dolar 27,0240 liradan, euro ise 28,7320 liradan güne başladı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (20 Eylül 2023)

Tarım ve Orman Bakanlığından yöresel hayvancılık projelerine hibe desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık işletmelerinin altyapısının geliştirilmesi, kapasitelerinin ve verimliliklerinin arttırılması amacıyla yöresel projeler için 2023 yılı başından itibaren şimdiye kadar 11 milyon liradan fazla hibe desteği sağladı.

Gaziantep Model Fabrika Öğren-Dönüş Projeleri 3. Lansman toplantısı yapıldı

Gaziantep Model Fabrika Öğren-Dönüş Projeleri 3. Lansman Toplantısı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (19 Eylül 2023)

Ticaret Bakanlığı'dan rekor ceza

Ticaret Bakanlığı, Reklam Kurulu'nun yılın ilk 9 ayında bin 346 dosya hakkında durdurma cezasıyla birlikte toplam 64 milyon 141 bin 381 TL idari para cezası verdiğini duyurdu.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre zorunlu trafik sigortasında teklif alamayanların azami prim tutarları SEDDK tarafından belirlenecek.

Dolar 27,0160 liradan, euro ise 28,8650 liradan güne başladı.

Dolar 27,0160 liradan, euro ise 28,8650 liradan güne başladı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (18 Eylül 2023)

Dolar 26,9980 liradan, euro ise 28,8060 liradan haftaya başladı.

Dolar 26,9980 liradan, euro ise 28,8060 liradan haftaya başladı.

Türkiye ile Suudi Arabistan ticaretine pozitif yansımaları sürüyor

Suudi Arabistan'a ihracatın daha da artırılması için TİM tarafından Ticaret Bakanlığı'nın koordinasyonunda 11-14 Eylül tarihleri arasında Riyad'a ticaret heyeti düzenlendi. Heyete başkanlık eden GAİB Koordinatör Başkanı ve TİM Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, 'Suudi yetkililerle iki ülke arasında artan ticaret hacmini nasıl daha ileriye taşıyabileceğimizi ve potansiyel iş birliklerini görüştük' dedi.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (15 Eylül 2023)

Gaziantep Ticaret Borsası eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gıda Sektörü GSO'da bir araya geldi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, gıda sektöründeki talepler, çözüm önerileri ve sektördeki son gelişmelerin değerlendirildiği, firmalara yönelik teşvik/destekler hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı, Birleştirilmiş Gıda Sektör Toplantısı yapıldı.

Konut satışları aylık yüzde 11,4 arttı

Türkiye genelinde konut satışları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 11,4 artarak 122 bin 91 oldu.

Toplam 1962 haber.